0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Corona [Covid-19]

Vi tager alle forholdsregler for at passe på hinanden og yde en sikker service.

I Møblér holder vi fortsat åbent for at bidrage til at holde samfundet i gang. Vi tager dog spredningen af coronavirus meget alvorligt og følger myndighedernes anvisninger. Det betyder, at vi holder god afstand til vores kunder og opfordrer vores kunder til at holde afstand til hinanden. Vi afvasker dørhåndtag, gelændere, betalingsterminaler m.m. flere gange dagligt og stiller, så vidt muligt, håndsprit til rådighed.

Vores ansatte holdes løbende orienteret om de nyeste forholdsregler, så vi alle kan passe godt på hinanden og mindste risikoen for smittespredning.

Vi glæder os til at se dig i butikken.

Er du utryg?


Er du utryg ved at komme i vores 37 fysiske butikker fordelt over hele landet, kan du shoppe her på siden. Her kan du i ro og mag shoppe hjemme fra sofaen. Du kan også altid ringe til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere vejledning omkring vores møbler.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.