0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér Ikast

Møblér Ikast

Om os

Møblér i Ikast

Møblér Ikast er en del af Møblér-kæden, der har selvstændige møbelbutikker rundt i hele
landet. Hos os finder du derfor et stort udvalg af møbler og boligtilbehør til din boligindretning. Gennem vores stærke indkøb på kædeplan, kan vi sikre dig de bedste priser på markedet. Det betyder, at du ganske enkelt og nemt, kan samle dine indkøb af indretningsløsninger for hele dit hjem hos Møblér i Ikast.

Vi bestræber os på at inspirere og skabe en god kundeoplevelse og arbejder konstant på, at blive bedre til at skabe spændende og kreative indretningsløsninger i vores butik. Derudover går vi meget op i at uddanne vores personale i de mindste detaljer omkring alle vores produkter.

For os er det vigtigt at lytte til dine behov og ønsker for din personlige boligindretning. Derfor sætter vi tid af til at hjælpe og vejlede alle vores kunder.

Find inspiration til boligindretningen
Vi ønsker os at blive din foretrukne møbelforretning. Uanset om dit hjem trænger til lidt fornyelse eller om du skal indrette på ny, så kan du finde inspiration til din boligindretning hos os.

Hvis du har spørgsmål eller mangler idéer til din boligindretning, kan du altid tage en snak med en vores fagligt kompetente medarbejdere. Vi tager gerne enhver udfordring op for at se, om vi kan hjælpe dig på rette vej.

Køb møbler i Ikast

I vores møbelbutik i Ikast finder du et stort udvalg af sofaer, spiseborde, stole, puder, tæpper og lamper til din bolig. Vi har også vores helt egen sengeafdeling, hvor vores specialister hjælper dig med at finde det rette match til din optimale nattesøvn. Kig derfor ind for en uforpligtende snak, hvor du kan opleve og mærke kvaliteten af vores møbler i sortimentet. De fleste af vores møbler fås i forskellige størrelser, varianter, farver og materialevalg, så du netop får det ønskede design og udtryk i dit hjem.

Fælles for alle vores møbler og boligtilbehør er, at alt er udvalgt efter, hvad der trender på markedet og er i den bedste kvalitet. Vi stiller høje krav og standarder for vores leverandører og samarbejdspartnere, da vi ønsker at være et møbelhus, der kan levere holdbare og unikke indretningsløsninger.

Fordele ved din lokale Møblér i Ikast
100 % prismatch

Som medlem af Møblér-kæden har vi en stærk indkøbsafdeling, der sikrer os de bedste priser på markedet. På denne måde kan du med ro i maven købe dine møbler hos os, uden at tænke på, om varen kan fås billigere et andet sted. Hvis du alligevel falder over et tilbud, der er bedre end vores, kan vi tilbyde dig et prismatch på konkurrentens tilbud. Kom gerne ind og hør nærmere om dine betingelser for at opnå prismatch.

Høj faglighed og god kundeservice

Vores personale bestræber sig på at give dig den bedste kundeoplevelse fra start til slut. De står klar til at svare på ethvert spørgsmål, du måtte have om de enkelte møbler og vejleder med gode løsninger der matcher dit behov. Samtidig giver vi dig plads til at kigge dig omkring og finde inspiration på egen hånd. Har du en specifik forespørgsel, eller ønsker du at bygge din egen sofa eller seng, er det også noget vi kan være behjælpelig med.

Indehavere

Hans – Indehaver | Jesper – Indehaver
Indehaverne af Møblér Ikast, Hans og Jesper, er med deres store passion og ambitionsniveau tovholdere i at nå virksomhedens mål. Det gælder ikke blot driften, men i lige så høj grad at vi lever altid op til kundernes forventninger til kvalitet, sortiment og service.

Administration

Helene – Administration
I vores administration finder du Helene. Hun er knivskarp i alle delområder indenfor økonomi, og sikrer at der er styr på alle tal i virksomheden.

Salgsteam

Carsten – Sælger | Rasmus – Sælger | 
Vores kompetente salgsteam består af Carsten og Rasmus. Deres primære opgave er at finde præcis de møbler og løsninger, der passer bedst til dig. Og det er de virkelig dygtige til. De forstår at sætte dig som kunde i centrum og yder altid den bedste service. Med deres produktviden og erfaring indenfor møbelbranchen, er du sikret faglig og kompetent viden hver gang.

Chauffører / lager

Torben – Chauffør | Benjamin – Chauffør | Christian – Chauffør
‘I regn og slud skal varerne ud’ - Og det sørger vores dygtige chauffører Torben, Benjamin og Christian for. Hele året sikrer de, at dine varer leveres sikkert og ordentligt på din adresse og naturligvis til aftalt tid. De har hænderne godt skruet på, og står også klar til at hjælpe med ind bæring og samling af dit møbel, hvis det ønskes.

Indretning & markedsføring

Christina – Indretning / Markedsføring
Christina er en kreativ og idérig sjæl. Hun er dygtig til at sammensætte møbler og interiør, som du kan bruge som inspiration til din egen bolig. Derudover har hun helt styr på det med markedsføring og content online, så du også her kan blive inspireret til fornyelse af din boligindretning.

Hvad man generelt finder i forretningen

Hos Møblér Ikast finder du alt indenfor møbler og boliginteriør, så du kan skabe din drømme indretning. Uanset om du er til en klassisk, rustik, minimalistisk, moderne eller legende stil. Trænger din indretning til en opgradering eller skal du til at indrette helt på ny, er der gode chancer for du finder det helt rette match. Har du brug for inspiration eller vejledning, står vores kompetente personale klar til at lytte og hjælpe dig videre i processen. 

Stue der indbyder til samvær
Stuen er et af boligens vigtigste rum. Det er her familien samles over en slikskål fredag aften, nyder søndagen på en regnvejrsdag og tager en velfortjent pause i løbet af dagen. Der skal være plads til afslapning, og derfor er den rette sofa naturligvis afgørende. Den skal både harmonere med indretningen og jeres behov som familie. Hos os finder du sofaer til alle slags stuer - store som små. Udvalget byder blandt andet på hjørnesofaer, u-sofaer, sofasæt og sofaer med chaiselong. Og du har selvfølgelig også mulighed for at skræddersy din helt egen modulsofa.

Spisestue
Ligesom stuen, er spisestuen et samlingspunkt for alle familiemedlemmer. Det er ofte et multifunktionelt rum, hvor der både skal være plads til nærvær over et lækkert måltid, lektielæsning med børnene og kreativ udfoldelse. Gå på opdagelse i udvalget af lækre spisebordsstole og spiseborde, som man får lyst til at samles om. Der er noget til ethvert behov og indretningsstil.

Soveværelse
Omkring ⅓ af vores liv bruges i sengen. Komforten af din seng, og hvorvidt den passer til netop dig er derfor afgørende. Er du i tvivl om, hvilken type seng, der bedst matcher dit behov - så tøv ikke med at kontakte os. I fællesskab finder vi den helt rette model blandt vores store udvalg indenfor elevationssenge, boxmadrasser og kontinentalsenge.

Opbevaring
Alle hjem har brug for god og funktionel opbevaringsplads, så hjemmet kan holdes pænt. Udvalget af opbevaringsmøbler spænder bredt, så både stuen, soveværelset, entréen og kontoret opnår god funktionalitet. Uanset om du er på udkig efter et smukt vitrineskab, en funktionel kommode, et nyt tv-møbel eller noget helt andet, skal du nok finde det helt rette opbevaringsmøbel her.

Boligtilbehør
Selv små detaljer kan gøre en stor forskel i indretningen. I vores store udvalg af boligtilbehør, har du god mulighed for at skabe en personlig indretning i alle boligens rum. Sæt prikken over i’et i din indretning med en ny lampe, smuk vase, et lækkert tæppe, en flot pude eller et betagende galleri eller spejl.

Kom ind og hør nærmere om dine muligheder hos din lokale Møblér i Ikast.

 

Du handler hos Møblér Ikast

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Jesper Nielsen og Hans Aage Hostrup
Adresse:
Eli Christensensvej 39, 7430 Ikast
Telefon:
E-mail:
CVR:
30692578

Åbningstider:

Man - tors      10.00 - 17.30
Fre      10.00 - 18.00
Lør      10.00 - 14.00
Søn      11.00 - 15.00