0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Ikast

Om os

Møblér Ikast

Møblér Ikast

Om os

Møblér i Ikast

Møblér i Ikast er et af de foretrukne møbelhuse i Midtjylland. Vi er en del af Møblér-kæden, der har selvstændige møbelbutikker rundt i hele landet. Hos os finder du derfor et stort udvalg af møbler og boligtilbehør til din boligindretning. Gennem vores stærke indkøb på kædeplan, kan vi sikre dig de bedste priser på markedet. Det betyder, at du ganske enkelt og nemt kan samle dine indkøb af indretningsløsninger for hele dit hjem eller kontor hos Møblér i Ikast.

Vi har både løsninger for private og virksomheder, hvor vi kan tilbyde dig levering til din adresse. Efter aftale kan det også arrangeres, at vi hjælper dig med at samle dine møbler. 

En møbelbutik nær Herning

Vi oplever at have mange besøgende kunder fra flere af de omkringliggende små og store byer i Midtjylland  som f.eks. Herning, Silkeborg, Viborg og de mange små byer imellem. Vi er en boligbutik, der bestræber sig på at inspirere og skabe en særlig god kundeoplevelse. Derfor arbejder vi konstant på at blive bedre til at skabe spændende og kreative indretningsløsninger i vores butik. Vi går også meget op i at uddanne vores personale i de mindste detaljer omkring alle vores produkter. 

Vi er et møbelhus, der har fokus på at sætte tid af til at hjælpe og vejlede alle vores kunder. For os handler det om at lytte til dine behov og ønsker for din personlige boligindretning. Du kan derfor forvente, at det er dig der er i centrum, når du træder ind i vores ydmyge møbelbutik.  

Find inspiration til boligindretningen

Vi bestræber os på at blive din foretrukne møbelforretning. Derfor kan du finde inspiration til din boligindretning enten når du skal indrette på ny eller hvis dit hjem trænger til lidt fornyelse. Vi har forskellige indretningsløsninger til den rustikke, moderne eller klassiske indretning. Vi har selvfølgelig også til dig, som går efter en minimalistisk stil. 

Hvis du måtte have spørgsmål eller mangler idéer til din boligindretning, kan du altid tage en snak med en vores fagligt kompetente medarbejdere. Vi tager gerne enhver udfordring for at se, om vi kan hjælpe dig på rette vej. 

Køb møbler her i Ikast

I vores møbelbutik i Ikast finder du et stort udvalg af sofaer, spiseborde, stole, puder, tæpper og lamper til din bolig. Vi har også vores helt egen sengeafdeling, hvor vores specialister hjælper dig med at finde det rette match til din optimale nattesøvn. Kig derfor ind for en uforpligtende snak, hvor du kan opleve og mærke kvaliteten af vores møbler i sortimentet. De fleste af vores møbler kan fås i forskellige størrelser, varianter, farver eller materialevalg, så du netop får det ønskede design og udtryk i dit hjem. Fælles for alle vores møbler og boligtilbehør er, at alt er udvalgt efter, hvad der trender på markedet i den bedste kvalitet. Vi stiller høje krav og standarder for vores leverandører og samarbejdspartnere, da vi ønsker at være et møbelhus, der kan levere holdbare og unikke indretningsløsninger ind i hjemmet. 

Fordele ved din lokale Møblér i Ikast

100 % prismatch

Som medlem af Møblér-kæden har vi en stærk indkøbsafdeling, der sikrer os de bedste priser på markedet. På denne måde kan du med ro i maven købe dine møbler hos os uden at tænke på, om varen kan fås billigere et andet sted. Såfremt du alligevel falder over et tilbud, der er bedre end vores, kan vi tilbyde dig et prismatch på konkurrentens tilbud. Kom ind og hør nærmere om dine betingelser for at opnå prismatch. 

Høj faglighed og god kundeservice

Vores personale bestræber sig på at give dig den bedste kundeoplevelse fra start til slut i vores møbelbutik i Ikast. Det mener vi, at vi kan tilbyde ved at give dig plads til at kigge dig omkring og finde inspiration. Vi går samtidig op i at kunne vejlede og hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have om de enkelte møbler eller løsninger der måtte være. Har du en specifik forespørgsel, eller ønsker du at bygge din egen sofa eller seng, er det også noget vi kan være dig behjælpelig med. 

Kom ind og hør nærmere om dine muligheder hos din lokale Møblér i Ikast.

Du handler hos Møblér Ikast

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Jesper Nielsen og Hans Aage Hostrup
Adresse:
Eli Christensensvej 39, 7430 Ikast
Telefon:
E-mail:
CVR:
30692578

Åbningstider:

Man - tors      10.00 - 17.30
Fre      10.00 - 18.00
Lør      10.00 - 14.00
Søn      11.00 - 15.00