0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

5 gode senge - Jeres sengefavoritter

21. september 2023

Jagten på den bedste seng – her er Jeres 5 sengefavoritter

Kender du det… du vågner ofte om natten og sover måske dårligt? Når du vågner, kan du have ondt i skuldre og nakke, eller måske et helt tredje sted? Sådanne symptomer, kan være en indikation på, at din nuværende seng har udtjent sin værnepligt, eller at du måske har brug for en anden støtte og komfort, end du har på nuværende tidspunkt.

Det kan være lidt en jungle, når man står og skal i gang med at kigge på en ny seng, det ved vi godt. Sengene ligner stort set alle sammen hinanden, men hvad gør egentlig den største forskel – og ikke mindst, hvad er så egentlig en rigtig god seng? Det bedste råd vi kan give, er at tage ned til vores sengespecialister og prøve sengene af på egen krop. Men… nu sidder du her foran skærmen og prøver at komme nærmere på et godt bud på din nye bedste ven i soveværelset.

For at kunne hjælpe med at finde denne, har vi fundet de fem bedst sælgende senge, og jeres 5 sengefavoritter. Én, eller måske flere, af de senge, du finder her i artiklen, vil helt sikkert kunne være et godt bud på den bedste seng for dig.

Auping Auronde

Den første af jeres favoritter, vi gerne vil vise frem, er en rigtig designklassiker, nemlig Auping Auronde. Sengen er designet tilbage i 1973 af Frans de La Haye og kører stadig i Aupings sengesortiment den dag i dag. Auping Auronde er en seng i rigtig høj kvalitet, der kommer i bundsolidt bøgetræ og med de karakteristiske runde former, der giver sengen det stilfulde udtryk, som Auping Auronde udstråler.

Når du køber en Auping Auronde, har du virkelig mulighed for at få optimal komfort og støtte, hvilket er vigtigt for en god nattesøvn, så du kan vågne op frisk og veludhvilet. Her har du nemlig mulighed for at vælge madras, alt efter hvilken komfort og støtte, du ønsker. Auping har fire forskellige madrasser i sortiment, og du har hermed mulighed for at købe din Auping Auronde med enten Inizio, Evolve, Elysium eller Elite madrassen. Her kan du læse meget mere om Aupings forskellige madrasser.

Selvom man skulle tro, at de fire madrastyper var nok, har Auping netop også indført, at du nu også har mulighed for at købe deres madrasser til præcis din kropstype. Evolve, Elysium og Elite fås nemlig til fire forskellige kropstyper, som er som følgende:

  • Kropstype X: dig, hvis talje er tydeligt smallere end dine skuldre og hofter
  • Kropstype I: dig, hvis talje, skuldre og hofter er lige brede
  • Kropstype A: dig, hvis hofter er tydeligt bredere end skuldre og talje
  • Kropstype Y: dig, hvis skuldre er tydeligt bredere end din talje og hofter

Ud fra din kropstype, kan du herved vælge den madras, der kan støtte din krop på den mest optimale måde. Det er selvfølgelig også muligt at erhverve dig denne komfortable sag i en elevationsudgave, hvis du har brug for ekstra støtte.

Som standard kommer Auping Auronde uden sengegavl, der dog kan tilkøbes, hvis du ønsker at kunne få et ekstra flot udtryk på din nye seng og fuldende Auping oplevelsen. Når du køber en Auping seng, får du også en udvidet sengegaranti – blandt andet 35 års garanti på spiralnetbunden, så du er sikker på, at kunne beholde din nye seng i mange år. Du kan læse meget mere om sengegarantien via linket.

Læs også: Danmarks stærkeste sengeudvalg

Jensen Prestige Aqtive1

Vi forstår i den grad godt, at I er vilde med Jensens Prestige Aqtive1 elevationssengen. Denne seng er klart en af de mest komfortable og eksklusive senge, vi har i sortimentet. Her får du de aller bedste betingelser for en god nattesøvn – der er nemlig hverken gået på kompromis med komfort eller design. På Prestige Aqtive1 er madras og ramme samlet i ét betræk, for at undgå udskridning for en mere rolig søvn og et flottere æstetisk udtryk.

Boxelevationsmadrassen kommer med Jensens Original zonesystem, hvilket giver dig en ekstra lang og blød skulderzone for bedre komfort – især hvis du tit sover på siden. Derudover er der i madrassen selvfølgelig også Jensens patenterede Aloy 2.1 pocket-fjedersystem. Fjedersystemet tilpasser sig løbende din liggestilling og blødgør derfor generelt hele madrassens overflade, da de hårde zoner først sættes i kraft, når de udsættes for belastning.

Sengen er her vist i farven Light Grey 427, men man kan også få sin nye Jensen Prestige Aqtive1 i ni andre farver. Derudover kan du også skræddersy sengen med forskellige fastheder fra medium til ekstra fast og vælge præcis den topmadras, der passer til dit behov.

For at give den fulde Jensen-oplevelse og give din seng et flot og prangende udtryk i soveværelset, kan du vælge én af de mange flotte Jensen sengegavle. Med sengegavlen får du derudover også god komfort, hvis du til tider sidder i sengen for at se tv eller læse en bog. Vi kan også anbefale Jensens Add On sengebord, som du blot monterer på den Jensen sengeramme. På denne måde undgår du ben på dit sengebord, og får et super stilrent look.

Er du blevet lun på denne fine Jensen elevationsseng, eller måske på Jensen brandet? Så kan du læse meget mere om Jensen og deres søvndyssende senge i vores Jensen inspirationsbrochure.

Læs også: Inspiration til 5 flotte sengeborde

Restzone kontinental med koldskumstop

Er du på udkig efter en ny seng, men ikke villig til at give en bondegård for den? Så kunne denne fine Restzone kontinentalseng måske være noget for dig! Når du køber en Restzone kontinentalseng med koldskumstop er du sikker på en god og komfortabel seng. Selvom denne Restzone kontinentalseng er en af vores mere prisvenlige senge, skal man ikke bekymre sig om, hvorvidt der er gået på kompromis med kvaliteten – for det er der ikke.

Her får du nemlig en skumpolstret og 5-zonet madras med pocketfjedre, der er kendetegnet ved, at hver fjeder er isoleret fra hinanden og pakket ind i en lille pose. Dette betyder, at hver enkelt fjeder kan aktiveres individuelt, hvorfor du her får en bedre støtte og komfort end ved de klassiske bonell fjedre. Samtidig har du også mulighed for at vælge to forskellige fastheder i din madras, medium eller fast, alt afhængigt af, hvad der passer dig og dine behov bedst.

Denne Restzone kontinentalseng kommer som standard med en topmadras i koldskum. Koldskummet har en god bæreevne og elasticitet og sikrer derfor en god støtte og ventilation. Derudover får du, også på denne seng, vores sengegaranti. Dette betyder, at du blandt andet får 10 års sætningsgaranti på fjederindlæg, men også 10 års garanti på ramme- og fjedrebrud. Her er du altså sikret en god, prisvenlig seng i mange år.

Læs også: Er det tid til at udskifte din seng med en ny?

Zensizone elevationsseng

Har du problemer med ryg eller lænd? Så kan det være en god idé at investere i en elevationsseng. Her kan du nemlig justere sengen, så du kan aflaste din krop, hvor du har behov for det. Til dette kunne vores Zensizone elevationsseng, jeres fjerde sengefavorit, være en god valgmulighed.

Ud over elevationsmuligheden kommer sengen også med andre, lækre og komfortable specifikationer og valgmuligheder. Her er springmadrassen nemlig inddelt i syv komfortzoner, der tilpasser sig efter din liggeposition for at give optimal støtte til skuldre, lænd og hofte, hvilket især er godt til dig, der tit sover på siden. Du har tilmed mulighed for at vælge tre forskellige madraskerner, nemlig; medium, fast eller ekstra fast. Normalt anbefales det, at man vælger en medium fasthed, hvis du vejer under 75 kg., fast hvis du vejer mellem 75-95 kg. og ekstra fast, hvis du vejer over 95 kg.

Er du i tvivl om, hvilken fasthed du skal vælge – så har du på denne Zensizone elevationsseng op til 125 dages ombytningsret*, som du kan læse meget mere om via linket!

Sengen er her i artiklen vist i den fine og sarte sandfarve, men hvis denne farve ikke passer hjemme i dit soveværelse, har du også mulighed for at få Zensizone elevationssengen i både antracit, lysegrå og blå. På samme måde, har du mulighed for at vælge mellem flere flotte sengegavle og sengeben, alt efter hvad der passer dig.  Som om, det ikke var nok, kan du også vælge mellem de tre forskellige topmadrasser;

  • 50mm latex, der er et allergivenligt og ventilerende naturprodukt
  • 50mm visco, der er trykaflastende og dermed giver individuel støtte
  • 65mm ergo+, der skiller sig ud med sin blødhed og struktur, og derfor giver en vægtløs og fleksibel fornemmelse

Topmadrassen kommer som standard med åndbart Classic betræk. Du har dog også mulighed for at tilkøbe Klima betrækket, der kommer med temperaturregulerende effekt, og derfor er til dig, som kan have tendens til at vågne om natten og enten svede eller fryse.

Læs også: Elevationsbund – din guide til at vælge den rigtige model

Dunlopillo Passion kontinental

Sidst, men ikke mindst, har vi en all time favorit, nemlig Dunlopillos Passion kontinentalseng. Vi forstår godt, at denne kontinentalseng er med på listen over jeres favoritter – for den er alt man drømmer om, og mere til!

Her er komfort og design i højsædet, men på samme tid får du – og det er vi i hvert fald vilde med – en seng udviklet af naturmaterialer, som gør, at Dunlopillos Passion kontinentalseng er både astma- og allergivenlig. Dette betyder også at de tre madraskerner, du har mulighed for at vælge mellem, er lavet i naturlatex, som virker afvisende overfor bakterier og husstøvmider. Derudover er naturlatex åndbart, så du gennem natten kan slippe af med fugt og sved. Her har du altså en mulighed for at gøre dit, for at sundt og rent sovemiljø.

I denne tretrinsraket af en kontinentalseng, får du 7 komfortzoner for den bedste støtte til enhver liggeposition. Du har mulighed for at vælge sengen i fire forskellige farver samt et væld af forskellige sengeben -og gavle, så du kan få præcis det look på din nye Dunlopillo seng, du ønsker. Topmadrassen er som standard 50mm latex, men kan også tilkøbes i 70mm samt i ”Original Cool” udgaven i både 50mm og 70mm naturlatex med temperaturregulerende effekt.

Her får du virkelig en seng, hvor der er kredset om detaljen, hvor komfort, design og materialevalg, tilsammen er udviklet for at kunne tilbyde dig det optimale søvnmiljø og bedst mulige søvn. Samtidig får du også ekstra gode sengegarantier, når du køber en Dunlopillo seng. Blandt andet får du 25 års garanti på ramme- og fjedrebrug og 6 måneders udvidet reklamationsret. Læs meget mere og Dunlopillos sengegaranti.

Hvis du er blevet interesseret i denne fine Dunlopillo kontinentalseng, eller måske vil kigge nærmere på Dunlopillos andre muligheder, kan du med fordel tage et kig i vores Dunlopillo inspirationsbrochure.

Læs også: Få en bedre nattesøvn

Find den bedste seng for dig hos Møblér

Som sagt, er én af de bedste ting, du kan gøre, når du skal finde en rigtig god seng, er at prøve nogle forskellige senge. Alle kroppe er forskellige, og har derfor brug for forskellige underlag for at opnå den mest optimale søvn. Derfor er det væsentligt at prøve sig ad, og mærke på egen krop, hvad der føles mest behageligt. Måske er du til en meget blød seng, eller har brug for mere fasthed?

Man kan stå med mange spørgsmål i en købssituation, som man ikke umiddelbart kan finde svar på. Måske er du i tvivl om en 140x200 seng er stor nok til dig, eller om du hellere vil boltre dig i en stor 180x200? Hvis du vil være din egen sengeekspert, kan vi anbefale at du giver vores sengeguide et kig – her har vi samlet alle vores gode råd til valg af den bedste seng for dig. Lige meget om du selv er sengeekspert, eller ej, står vores sengeeksperter også altid klar til at svare på alle dine spørgsmål og give den bedst mulige vejledning.

Så står du og er på udkig efter din nye bedste ven til soveværelset? Så kom ned i din lokale Møblér og lad os hjælpe dig til det rigtige valg.