0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Sommerhus indretning

28. september 2023

Sommerhus indretning

Trænger sommerhuset til nye møbler? Hos Møblér har vi kvalitetsmøbler til alle typer huse og behov. Nedenfor finder du en oversigt over anbefalingsværdige sofaer, spiseborde, spisestole, senge og belysning til sommerhuset. Vi ved hvilke møbler, der kan holde til at stå i et sommerhus, hvor møblerne potentielt kan blive udsat for lidt ekstra under udlejning. Vores anbefalinger tager udgangspunkt i at møblet skal være udført i et solidt håndværk til en fair pris, hvor design og æstetik samtidig følger med. Vores ønske er at du hos Møblér kan finde alle dine nye møbler til sommerhuset, uden at skulle gå på kompromis undervejs.

Har du brug for hjælp til indretning af dit sommerhus? Kig forbi din nærmeste Møblér-butik, og få hjælp til at finde og udvælge de møbler, du står og mangler til sommerhuset. En totalløsning til sommerhuset i samarbejde med Møblér, er din garanti for et problemfrit forløb mod et tilfredsstillende resultat i hyggelige omgivelser.

Sofa til sommerhus

Et centralt samlingspunkt i sommerhuset hvor man samles omkring fjernsynet, et spil eller bare for at snakke og nyde hinandens selskab. Hvordan ser drømmesofaen ud for dit sommerhus – en klassisk sort læder sofa, en moderne hjørnesofa i stof eller måske en flot tremmesofa eller et sofasæt?

Senge til sommerhus

Uanset om det er for en weekend, en uge eller længere tid ad gangen – du skal sove godt, og den bedste måde at sikre en god nattesøvn er ved at ligge godt med en korrekt støtte. Hvad end det er en dobbeltseng, trekvartseng eller enkeltsenge du har brug for, så har vi et godt bud på en seng.

Sovesofa til sommerhus

Kniber det med pladsen, eller vil du blot have det meste ud af din indretning? Med en funktionel sovesofa har du både sofa og seng i et møbel – perfekte sommerhus møbler til feriehuset hvor der kommer uventede gæster til overnatning.

Spisebord til sommerhus

Et andet centralt samlingspunkt vil helt givet være spisebordet. Det er her I samles omkring dagens forskellige måltider, tegner, spiller spil eller snakker over en kop varm kaffe eller kakao. Mulighederne er mange og det samme er mulighederne for at få et funktionelt og flot spisebord til sommerhuset.

Spisebordsstole til sommerhus

Sørg for at sidde godt – du kunne jo ende med at sidde der i flere timer, fordi hyggen omkring bordet ikke er til at forlade.

Belysning til sommerhus

En gulvlampe i hjørnet, en pendel i loftet og de sædvanlige lamper i gangen. Lys skal der til og vi sørger for god belysning til alle rummene i dit sommerhus.

Billige møbler til sommerhus indretning

Det behøver ikke være en dyr oplevelse at møblere dit sommerhus. Hos Møblér finder du et stort udvalg af billige møbler til sommerhuset. Hvis du bruger dit sommerhus til udlejning, kan det være svært at gå all-in på møblerne, da de over tid vil blive slidt hurtigere op end hvis det kun er dig og din familie, der bruger huset. Til udlejningssommerhuse kan man derfor med fordel gå efter de mere prisbevidste møbler – dog stadig med forbehold for at kvaliteten er i top og designet ikke skriger til himlen af discount. Hos Møblér hjælper vi gerne med at indrette dit sommerhus bedst muligt uden at overskride dit budget. Kom forbi din lokale Møblér og lad os tag en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at fuldt møblere sommerhuset til en god pris.

Gør dit sommerhus hyggeligt med nye møbler

I naturskønne omgivelser befinder et sommerhus sig bedst. Det er her vi tager hen for en weekend eller en uges tid og lader op når batterierne er ved at være tomme. Sommerhuset er fristedet hvor krop og tanker bliver nulstillet af den frie natur og de hyggelige omgivelser. De naturlige omgivelser rundt om sommerhuset har vi sjældent mulighed for at påvirke – det er det smukke ved disse områder. Omgivelserne indenfor har vi dog rig mulighed for at påvirke, så de passer os bedst muligt. Hvad end det er sofaen hvor familien samles og ser film, eller spisebordet hvor diverse brætspilsdiscipliner udføres – sørg for at indrette dit sommerhus hyggeligt og bekvemt med gode møbler, så du kan koble helt af. Vores sommerhus møbler fås i et væld af kombinationer og vi kan med garanti hjælpe dig godt på vej mod det hyggelige sommerhus.

Læs også vores artikel omkring small living – her får du råd til indretning af få kvadratmeter. God sommerhus inspiration til hvordan du kan udnytte hver en centimeter i fritidsboligen.

Få hjælp til sommerhus indretning hos Møblér

Besøg din lokale Møblér-butik og få et tilbud på en totalløsning til dit sommerhus. Vi forhandler et stort udvalg af møbler til alle typer af bolig og rum. Vores totalløsning udarbejdes i tæt samarbejde med dig, så vi sammen sikrer, at de udvalgte møbler lever op til dine forventninger, hvad end det er design, komfort, pris eller materiale. Vi glæder os til at se dig hos din lokale Møblér-butik, så vi kan finde den bedste løsning til dig og dit sommerhus.

Vi tilbyder 100% prismatch på vores møbler, attraktiv finansiering samt fri levering i hele landet*. Køb dine sommerhus møbler hos Møblér i dag.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvad koster det at møblere et sommerhus?

Det varierer en hel del alt efter hvilke møbler og hvilken prisgrupper man kigger efter. Et sted mellem 50.000 og 100.000 kroner er ikke helt urealistisk. Det kan samtidig også gøres billigere, hvis du kigger efter billige sommerhusmøbler.

Hvilke møbler til sommerhus?

Langt hen ad vejen vil du skulle bruge de samme møbler i et sommerhus som du gør derhjemme. Ovenfor kan du se hvilke møbler vi har lagt vægt på du skal have i tankerne.

Hvor finder jeg billige møbler i god kvalitet til udlejningssommerhus?

Hos Møblér finder du et stort udvalg af billige møbler til dit sommerhus. Har du brug for en samlet totalløsning til dit sommerhus står vi klar til at hjælpe dig i mål.

Møblering sommerhus – hvordan?

Hos Møblér er vi eksperterne på møbler til sommerhuse. Tag fat i din lokale butik og få et tilbud på komplet møblering af dit sommerhus. Du kan også se anbefalinger til diverse møbelkategorier her på siden.