0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Hos Møblér ønsker vi at støtte op om de danske møbelproducenter. Vi har derfor et stort udvalg af danske designmærker såsom EgeFarstrupMistralNorDNordluxRingsted Dun, Skovby, SymfoniU-DesignZensiZone og mange flere. Vær med til at støtte op om de danske møbelproducenter ved at købe danskproducerede møbler hos din lokale Møblér-butik. Køb dansk og støt lokalt!  

Køb dansk og støt lokalt

Der er blevet et større og større fokus på at støtte de lokale forhandlere, da den lokale handel har været under pres med stigende urbanisering, grænsehandel samt Coronakrisen påvirkede de lokale butikker, som i nogle tilfælde blev nødt til at dreje nøglen om.

Heldigvis er der skabt et øget fokus på dette blandt danskerne, hvor størstedelen ønsker at købe dansk og støtte lokale forretninger. Flere og flere danskere handler i deres lokale butikker for at støtte op om det lokale samfund og Danmark. Ved at handle hos din lokale Møblér-butik er du med til at støtte de danske møbelproducenter, som altid leverer smukt og kvalitetsbevidst håndværk. Når du køber dansk og støtter lokalt, tager du ligeledes hensyn til miljø, klima og bæredygtighed. 

Din lokale møbelforhandler

Møblérs butikker findes 36 steder rundt omkring i hele Danmark. Her får du altid personlig rådgivning, et højt serviceniveau samt faglig specialisering. Vi er eksperter i alt inden for møbler og senge, og vi vil med glæde dele vores kyndige viden med dig. Hos Møblér forhandler vi en lang række af danske mærker, hvor møblerne og sengene er produceret i Danmark. Danskproducerede møbler er nemlig altid lig med høj kvalitet og traditionelt møbelhåndværk, hvor de danske snedkertraditioner holdes i live. Dansk design har fokus på bæredygtig møbelproduktion med respekt og omtanke for naturen, miljøet og mennesker. Med dansk produktion er du sikret et kompromisløst håndværk og kvalitet i højsædet.

Når du køber en seng, en sofa eller hvilket som helst andet møbel af dansk design er du sikret holdbarhed og et tidløst design. Danske møbelproducenter stræber efter at skabe kvalitetsprodukter, som holder hele livet. De danske producenter går op i at beskytte den natur og de skove, som giver liv til møblerne. Derfor forhandler vi hos Møblér danskproducerede møbler med traditionelt design og håndværk. Når du køber et møbel her hos Møblér, køber du dansk og støtter lokalt.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvor kan man købe danske møbler?

Du finder et stort udvalg af dansk møbler hos Møblér. Vi forhandler mange af de kendte brands såsom  Farstrup, Findahl, MistralSkalma, Skovby og mange flere. 

Danske møbler

Danske møbler er en efterspurgt vare i hele verden - og det er ikke uden grund! Det danske design skiller sig ud fra mængden og kan med sit simple og ofte minimalistiske design pryde et hvilket som helst rum. Køb danske møbler hos din lokale Møblér-butik.

Billige møbler i dansk design

Dansk design behøves ikke at koste det hvide ud af øjnene. Hos Møblér forhandler vi et stort udvalg af billige møbler i dansk design. Kom forbi din lokale Møblér-butik eller se vores udvalg online.

Danske møbler til hjemmet