0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Nord

Nord

Nord

Møbelserien Nord er en klassisk, elegant og enkel serie, hvor designet bærer præg af funktionalitet og smukke detaljer. Serien er fremstillet i delmassivt egetræ, som er hvidolieret, hvilket giver det smukke egetræ en lys fremtræden uden at træets struktur er forsvundet.

Hele serien er bygget op omkring det gode håndværk, både fra design-, funktions- og materialevalget. Alle disse er udtænkt af en række designere, som havde til formål at skabe en klassisk elegant møbelserie, som skulle give mening. Møblerne skal ikke barevære praktiske, men også stilrene og af højeste kvalitet. Med Nord får du møbler, hvor selv de små detaljer er nøje overvejet og udvalg. Herunder kan de smukke afrundingeraf hjørnerne og samlinger fremhæves for deres elegance.

Nord er gennemtænkt kvalitet, som du vil elske i mange år. Serien tager udgangspunkt i din spisestue, hvor elegante og funktionelle træmøbler skal være med til at skabe de hyggelige stunder. Her er der bl.a. tale om komfortable spisebordstole, rummelige vitriner og spiseborde designet til samvær, der alle er skab omkring det samme design og princip.

Nord hos Møblér

Nord-serien er indbegrebet af kvalitet og godt håndværk. De lækre detaljer, smukke former og en smuk finish gør Nord til noget helt unikt, som alle hjem fortjener. Ydermere forhandles Nord kun hos Møblér. Vi har stor viden inden for møbler og boligindretning, og står altid klar med professionel rådgivning. Det betyder for dig, at du, når du handler hos os, altid er sikret en personligt tilpasset løsning, som er tilpasset netop dine behov, og så til fordelagtige priser.

Se vores Nord sortiment, eller find din lokale Møblér forhandler, og tag et kig ind i butikken. Her kan du opleve de skønne skænke, vitriner og meget andet fra Nord-serien, og finde det helt rigtige møbel til din bolig.

Vi glæder os til at se dig hos Møblér!

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.