0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Nordlux

Nordlux

Nordlux

Nordlux lamper

Det handler om at skabe lyspunkter.

Siden Nordlux blev grundlagt i 1977 har målsætningen været at tilbyde kvalitetsprodukter inden for belysning til attraktive priser. Hovedkontoret er placeret i Aalborg i Nordjylland og endvidere er der salgskontorer i Norge, Sverige, Tyskland og Kina. Nordlux Lamper er en af de førende belysningsleverandører i Norden og er samtidig ved at opbygge en stærkere international position, med eksport til mere end 48 lande.

Design For The People

Gennem årerne har der været samarbejde med udvalgte designere og det er blevet prioriteret at øge andelen af designprodukter. Antallet af designprodukter er derfor steget betydeligt over tiden og er nu etableret som ’Design For The People’ brandet.

Design For The People produkter er lækkert dansk design, hvor udtryk, form og farve er sammentænkt. Alle produktserier er formgivet af anerkendte designere med forankring i den danske og skandinaviske designtradition. Alle vores tilknyttede designere stræber efter at skabe lamper, der får skønhed og funktionalitet til at gå hånd i hånd. Design med et nordisk twist, tiltænkt folk i hele verdenen.

Lys med god samvittighed

LED bliver mere og mere populært og det er bl.a. på grund af den imponerende lange levetid og de energibesparelser der kan opnås ved at skifte til LED. På baggrund af de seneste års udvikling af LED-pæren er lyset nu også til at leve med – det er ikke længere koldt lys. Vores design er nytænkende, både i anvendelse af materialer og helt nye måder at integrere LED. Vi arbejder intenst med lyskildernes temperatur og har haft succes med at skabe et LED-lys med en varm overflade, som ikke blænder og som kan dæmpes så det kan tilpasses den stemning du ønsker at skabe.

Se Møblérs store udvalg af Nordlux belysning her, eller kom forbi din lokale Møblér butik, hvor vores medarbejdere står klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi forhandler et stort udvalg af Nordlux og har at stort sortiment af bordlamper, gulvlamper, loftslamper og væglamper.

Nordlux brochurer:

Se Nordluxs katalog for 2019/2020 her.

Se 'Nordlux - Design For The People' katalog her. 

Strap 16 sort pendel

Strap serie fra Design For The People for Nordlux - flot look til boligen.

H: 17 B: 16

Artist 25 LED pendel

Artist pendel - flot look i mat sort.

B: 25

Mib 6 sort gulvlampe

Mib 6 gulvlampe fra Nordlux - Design af Henrik Bønnelycke.

H: 141

Milford 30 pendel

Smuk og enkel loftlampe i mathvidt glas.

H: 22 B: 30

Stay sort bordlampe

Smart bordlampe i metal med USB port til opladning af telefon - vinder af Red Dot Design Award

 

H: 47 B: 15