0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

5 sofa nyheder vi elsker

10. juli 2024

Sofaen er det vigtigste møbel i stuen, og der er mange elementer, der skal gå op i en højere enhed, når du køber en ny sofa. Bliver du forvirret af de mange muligheder? Er du i tvivl om, hvad du skal gå efter? I denne artikel guider vi dig til at vælge en sofa, der passer godt til dine behov og samtidig får din stue til at se super tjekket ud. Hvis du får lyst til at se nærmere på nogle af de sofaer, der nævnes i artiklen, er du altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, hvor du kan afprøve, om du sidder godt i sofaen og vurdere, om den vil passe godt ind i dit hjem.

Sofaens mange funktioner

Det er i sofaen, du bruger det meste af dine aftener på at spille spil med familien, læse en god bog, eller streame din yndlingsserie. Sofaen skal kunne klare, at din hund sover middagslur på chaiselongen, når den er alene hjemme, og den skal være nem at rense, hvis børnenes fingermaling kommer på afveje, eller du kommer til at spilde rødvin ud over både sofa og silkekjole. Du skal selvfølgelig sidde godt, ellers er der ikke nogen grund til at anskaffe en sofa. Derudover skal den sofa, du vælger, passe godt ind i din stue, så den ikke overtager rummet og bruger unødig plads eller er alt for lille, så der ikke er siddepladser nok til hele din familie. Fordi sofaen optager meget plads og helt uundgåeligt er noget af det første, dine gæster vil bemærke i stuen, skal den se godt ud og passe til din stil.

Nordisk elegance

Nordisk elegance - grå sofa med chaiselong

Hvis du går op i indretning, og foretrækker den afdæmpede, skandinaviske stil, er vores chaiselong sofa fra Visby sofaserien lige noget for dig. Sofaen er til tre personer, så du opnår en del siddepladser uden at optage al pladsen på stuegulvet. Chaiselongen er perfekt til at smække benene op eller til at bruge som spillebord til børnenes matadorspil, hvis de ikke gider at se Deadline med de voksne. Når du vælger en sofa med chaiselong, undgår du den klassiske indretningsbrøler, hvor alle møblerne ender med at stå op mod væggen, som om rummet er en udstilling, hvor store horder af turister dagligt lægger vejen forbi. Chaiselongen peger ind i rummet, og danner en naturlig zone med sofabordet, der helt oplagt kan placeres i den “tomme” vinkel mellem chaiselongen og resten af sofaen. Dette er særligt smart, hvis du har en stor stue, og har brug for at skabe nogle forskellige områder, så hele rummet har en funktion. Visby sofaen har et stilrent look og er dermed nem at få til at passe ind i din indretning. Du kan skifte puder eller nips på sofabordet ud efter behov, og sofaen vil stadig passe fint ind.

Stilrent design efter din smag

Når du vælger en klassisk Visby sofa fra Møblér, kan du vælge mellem flere farver og materialer, alt efter hvad du foretrækker. Et godt tip er at gå efter en neutral farve, så du ikke behøver skifte sofaen ud, hvis du beslutter dig for at male en ny farve på væggen. Udover at have et flot udseende, er sofaen super god at sidde i, men det er selvfølgelig nemt at skrive. Derfor vil vi anbefale, at du kigger forbi en af vores mange butikker, hvor du kan afprøve, hvor godt man rent faktisk sidder i Visby sofaen, og overveje, hvor den skal stå i din stue.

Læs også: Guide: sådan finder du den rette sofa

Klassisk med et twist

Vil du gerne have, at din bolig afspejler din personlige stil, og frygter du at bo i et hjem, der ligner et hvilket som helst boligkatalog? Det kan være svært at finde en sofa med et unikt udtryk, da der er visse ting, en sofa skal kunne; Den skal have godt med siddepladser, den skal være behagelig, og det kan være en fordel, hvis den er nem at gøre ren. Med en sofa til tre personer fra byggesystemet Symfoni, får du en sofa, der ikke ligner naboens. Og sofaen fra Symfoni er langt fra kun fin at se på. Komforten er sikret med blandt andet mulighed for at tilkøbe elektrisk recliner i det ene modul, så du sagtens kan læne dig tilbage. På den måde sparer du gulvplads, da du ikke konstant har en chaiselong til at fylde på gulvet, og det eneste, du skal bekymre dig om, er at komme først til sofaen og sikre dig den bedste plads.

En farveklat i stuen

Klassisk med et twist - sofa i grønt velour stof

Sofaens design er ganske almindeligt, når reclineren ikke er foldet ud, men denne detalje sikrer dig optimal komfort, når du skal hygge dig med familien. Når du vælger Symfoni sofa med recliner kan du vælge mellem mange flotte, friske farver, der kan tilføje lidt spræl til din stue. Hvis du ofte ender med at købe alt i hvidt eller sort, kan du med fordel vælge en farverig sofa og indrette med nips og puder i mere diskrete farver. På den måde undgår du, at det bliver for voldsomt, samtidig med at din indretning bliver spændende og trendy.

Rå og maskulin

Rå og maskulin - sofa opstilling i lækkert læder

Skal du have indrettet et herreværelse, eller foretrækker du bare den rå stil? Med en lædersofa fra Natuzzi Editions kan du selv vælge, om du har brug for siddeplads til to eller tre personer. Natuzzi sofaen har et tidløst design, som passer ind i mange hjem. Når du køber sofaen, kan du tilpasse farve og mindre designdetaljer efter din smag, men særligt modellen i mørkebrunt vintage anilinlæder passer perfekt til en rå indretning. Sofaen er fremstillet i høj kvalitet, og designet såvel som læderbetrækket gør den til et slidstærkt møbel, der holder i mange år fremover. Natuzzi sofaen er nem at holde ren og passer derfor godt ind i et travlt familieliv eller en lejlighed, hvor der holdes mange fester.

Tidløs og trendy

Da en sofa kan være en stor investering, er det en god idé at kigge efter en sofa, der kan holde mange år, og som ikke går af mode, eller som pludselig ikke længere passer til din stil. Med et Malmø sofasæt får du siddeplads til hele familien i et design, der aldrig går af mode. Med et sofasæt har du rig mulighed for at variere indretningen, hvis du i en periode vil have to stuer, og sættet kan passe godt ind i forskellige hjem, når du og din familie flytter i løbet af årene. Sofaerne fremstilles i et slidstærkt materiale, så du undgår, at de bliver bløde eller får tydelige afmærkninger der, hvor du sidder mest. Den grå farve på sofasættet er nem at style på mange forskellige måder, hvis du skifter stil eller skal have dine møbler til at passe sammen med for eksempel din nye kærestes. Malmø sofasættet sælger vi til en god pris, og når du kommer forbi din nærmeste Møblér-butik, giver vi gerne gode råd til, hvilke sofaborde, lamper eller puder, du kan kombinere sættet med.

Læs også: Trendy sofaer

Komfort og kvalitet

Komfort og kvalitet - hjørnesofa med masser af plads

Hvis du er så heldig at have en stor stue, kan det være en god løsning med en hjørnesofa eller u-sofa. Hvis du ikke ved, hvad du skal bruge pladsen i stuen på, efter at have indrettet en legekrog til børnene, en spiseplads ved køkkendøren og et læsehjørne ved bogreolen og den flotte udsigt ud af vinduet, kan du godt tillade dig at ødsle lidt med pladsen. En hjørnesofa er en god investering og gør det meget nemmere for dig at have mange gæster. Du behøver ikke længere at bakse med at hente flere stole i kælderen, for med din nye sofa har du masser af siddepladser. Når familien er alene hjemme, kan I nyde at have en masse plads at flade ud på. En hjørnesofa er en oplagt måde at inddele stuen på, hvis du i stedet for at stille den op mod væggen stiller den inde i rummet. Der vil den danne en naturlig hyggezone – med front mod en smuk udsigt, vendt mod et par lænestole, eller måske mod TV’et. Med en sofa i lyst naturstof undgår du, at sofaen ser for voldsom ud, og du kan nemt kombinere den med puder og tæpper i andre farver, så du skaber et personligt look.

Afprøv sofaen, før du køber

Inden du køber ny sofa, skal du selvfølgelig prøve at sidde i den og måske endda smække benene op og snuppe en powernap. Når du besøger en af vores butikker, står vi klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have og hjælpe dig med at træffe de beslutninger, der sikrer, at du får det rigtige produkt med hjem. På hjemmesiden kan du se vores andre skønne sofanyheder og finde inspiration til dit hjem, hvis du overvejer at lave om i din indretning i løbet af efteråret. I vores butikker kan du også finde inspiration og få hjælp til at kombinere eksempelvis sofa, puder, og standerlampe, så hele indretningen går op i en højere enhed.