0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér Skanderborg

Møblér Skanderborg

Om os

Møblér Skanderborg

Når du skal indrette din bolig, kontor eller sommerhus, kan det altid svare sig at tage et kig forbi vores Møblér i Skanderborg. Vi råder over et areal på hele 2.000 m2, som er indrettet med kvalitetsmøbler i alle former og støbninger. Vi har både kvalitetsmøbler for den kræsne og stilbevidste kunde. Uanset om du er til farverige møbler, det helt klassiske eller mere til det rustikke, kan du finde inspiration på forskellige indretningsløsninger hos os.

Vi er et møbelhus, hvor vi hverken går på kompromis med kvaliteten, design eller den personlige service vi kan tilbyde, når du træder ind i vores møbelbutik. 

Stort udvalg af senge nær Aarhus

Vi er en af de største møbelbutikker, der er at finde omkring Silkeborg og Aarhus. Her har vi indrettet os med et stort udvalg af sofaer, spiseborde, lænestole samt lamper i forskellige modeller, designs og størrelser. Vi har en sengeafdeling alene på 500 m2, der er udstillet med elevationssenge, kontinentalsenge, plansenge, boxmadrasser og sovesofaer, så du kan finde det ideelle match til din nattesøvn. Her vil du blive mødt af vores sengespecialister, der har øje for detaljen og bestræber sig på at give dig den mest ærlige og professionelle vejledning i dine muligheder.  

En god nattesøvn kan afhænge af forskellige parametre, hvorfor det kan være en fordel at tage en uforpligtende snak med en sengespecialist. Her tager vi en personlig dialog med udgangspunkt i dine præferencer, ønsker og behov, for at du får din optimale nattesøvn. Det kan være væsentligt at kigge på kroppens ønskede temperatur, når du sover. Derudover kan sengens hårdhed, blødhed og skum have betydning for din krops restitution samt kropsholdning, når du sover. 

Har du evt. nogle skavanker, smerter efter søvn eller andre udfordringer med din ryg, nakke eller spændinger, har vi løsninger for at forebygge disse med en seng, der tager hensyn til dette. Kig derfor gerne ind og få gratis vejledning ift. dine muligheder i vores lokale møbelbutik i Skanderborg.

De bedste priser på møbler i Skanderborg

Vi har en klar mission om at gøre det så enkelt for dig at samle din indkøb til din boligindretning ét sted. For at denne mission kan blive en realitet, er det vigtigt, at vi kan tilbyde dig en ekstraordinær kundeoplevelse. Hvad der også har en stor betydning, er prisen på vores varer. Denne kombination har vi løst ved at blive en del af Møblér-kæden. I praksis betyder det, at vi har Danmarks bedste indkøbsteam til at spotte de nyeste trends på markedet af både de største møbelproducenter i Danmark og Europa.

Gennem en stærk indkøbsstrategi for alle butikker kan vi få de bedste produkter, der indfrier vores høje standarder til de bedste priser for dig. Det giver os mere tid i butikken til at kræse og hygge om dig, når du besøger os velvidende om, at vi har de bedste priser på alle vores produkter. 

Skulle du opleve at en af vores produkter kan fås billigere hos en af vores konkurrenter, kan vi tilbyde dig et prismatch. Kom ind og hør nærmere om dine betingelser for at opnå 100 % prismatch. 

Din lokale Møblér i Skanderborg

Hvis du enten skal indrette din bolig eller kontor på ny, eller du mener det måske trænger til et frisk pust, så kom ind og bliv inspireret i vores lokale møbelbutik i Skanderborg. Vi er her for at hjælpe, vejlede og rådgive dig under hele købsprocessen. Vi vil elske at kunne få lov til at vise dig forskellige indretningsløsninger, som måske vil falde i din smag. 

Hos din lokale møbelbutik i Skanderborg nær Aarhus sætter vi tid af til, at du får den bedste løsning, der understøtter dine ønsker og behov. 

Vi lover dig for, at det betaler sig at besøge møbelbutikken på Danmarksvej 8 i Skanderborg. 

Du handler hos Møblér Skanderborg

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Søren Aagaard Bomholt og Martin Westenholz Pedersen
Adresse:
Danmarksvej 8, 8660 Skanderborg
Telefon:
E-mail:
CVR:
34470375

Åbningstider:

Man - fre      10.00 - 17.30
Lør      10.00 - 14.00
Søn      11.00 - 15.00