0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Inspiration & viden

Arbejdet kalder - i lækre omgivelser

Arbejdet kalder - i lækre omgivelser

22. oktober 2021

Sommerferien er lagt bag os, batterierne er ladet op, og arbejdet kalder. Det behøver dog ikke at betyde, at du er nødt til at forlade boligen, for mange af os har mulighed for at arbejde hjemmefra i kortere eller længere tid.

Og så er det naturligvis vigtigt, at rammerne omkring dig er så flotte og gode som muligt. Det kan ligefrem gøre det sjovere at kaste sig over arbejdet derhjemme. Vi giver dig her en række tips og gode idéer til indretning.

Det vigtigste er et skrivebord, der passer til formålet, dvs. med god plads til papirer, computer og en lampe, så du har et godt arbejdslys. Skrivehøjden bør kunne justeres, og så skal du have en god og komfortabel stol, også gerne justerbar.
Hvis du er til det rene look og opryddede bord, kan du med fordel gå efter et bord med skuffer.
En god idé er at tænke hjemmekontoret ind i indretningen af de andre rum i din bolig. Du kan sagtens etablere hjemmekontoret i et hjørne af din stue, så det passer elegant ind.
Tænk i 
skuffer og skabe, der kan bruges til at gemme dine kontorting i, når du ikke arbejder. Vær dog opmærksom på – hvis du vælger stuen – at det her kan være svært at få arbejdsro, hvis du er nødt til at arbejde, mens familien er hjemme.
Design din egen opslagstavle, hvor du nemt og overskueligt kan samle alle dine småsager. Gå på jagt efter dækkeservietter eller bordskånere i kork – mal dem i forskellige nuancer, gerne tone i tone, og sæt dem på væggen i en lille collage.
Brug opslagstavlen til fx sort/hvid-billeder, citater og lignende. Det kan blive ret cool, og har du lyst til at kombinere flere forskellige materialer, kan du snildt tapetsere med et par baner af en smuk stribet tapet.
Hvis du vil have et endnu mere trendy hjørne, så find opbevaringsløsninger, hvor der også er plads til kaktusser eller grønne planter. Det miks af materialer vil nemlig give både farve og en cool personlighed til din kontorplads.


God arbejdslyst og god fornøjelse!

Læs også: Indretning af hjemmekontor

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.