0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Jubilæumsfesten hos Møblér fortsætter. 
Vi fejrer 10 år sammen i Møblér kæden. 
Spar 20-50% på udvalgte møbler og senge. 
Se kampagnekatalog herunder og få inspiration til hjemmet.

Tilbuddene gælder d. 25. marts. t.o.m. d. 24. april.

Udvalgte tilbud til stuen

Udvalgte tilbud til spisestuen

Udvalgte tilbud til soveværelset

Udvalgte tilbud på boligtilbehør

Sådan vælger du den rigtige sofa

Sådan vælger du den rigtige sofa

Der findes tusindvis af forskellige møbler - både i designs, form, materialer og meget andet. Fælles for dem alle er, at sofaen er det mest fremtrædende møbel i stuen. Det er derfor vigtigt, at du får valgt den helt rette sofa for dig. Læs med her i indlægget, hvor vi kommer med inspiration og gode råd til, hvilken sofa, som passer perfekt til dig!

Læs mere her

Møbler på tilbud til stuen

Det behøver ikke at koste mange penge, at indrette et af husets mange rum. Hos Møblér kan du altid gøre et kup på et af vores mange gode tilbud. Vi har et brændende ønske om at hjælpe alle danskere med at få deres boligdrømme til at gå i opfyldelse. Vi er lokalt repræsenteret over hele landet, og kan altid tilbyde en lokal og venlig betjening i et af vores mange møbelhuse eller online på vores webshop.

Nemt og overskueligt 

Vi har her hos Møblér gjort vores ypperste for at gøre vores kunder opmærksomme på, at vi har udsalg og rigtig gode tilbud til dem. Muligheden for at spare gode penge skal ikke gå nogens næse forbi, og derfor har vi også indrettet vores hjemmeside med henblik på at være så overskuelige og let fremkommelige som muligt. Når du leder efter en vare inde i én af vores mange kategorier, eksempelvis ”Sofaer”, kan du i venstre side af skærmen altid vælge, om du kun vil se udsalgs- og tilbudsvarer. På den måde kan du gå helt målrettet efter de særligt skarpe priser, og du behøver i samme omgang ikke at forholde dig til de andre varer, som ikke er på tilbud på det givne tidspunkt. Søger du specifikt efter tilbudsvarer, kan det godt betale sig at tjekke vores hjemmeside løbende, idet det selvsagt ændrer sig, hvilke møbler og øvrige varer der er på tilbud. 

Billige møbler - vi kender vores kunder!

Vi kender vores kunder, og vi ved, at de godt kan lide at gøre en god handel. Derfor sørger vi også for at forhandle varer til faste lave og konkurrencedygtige priser hver dag. Når vi så ind imellem – faktisk relativt ofte – gerne vil forkæle vores kunder lidt ekstra, banker vi priserne yderligere i bund med vores mange gode tilbud. Under vores tilbud kan du få et stort antal forskellige varer til særligt skarpe priser, og er du én af de typer, som får et kick af at spare penge, kan du med fordel holde øje med vores hjemmeside, hvor du ikke kan overse vores gode tilbud. Se også mere her på hjemmesiden angående vores møbel-lagersalg og møbel-outlet. Vi ønsker, at du skal finde de helt rette møbler til din bolig, og vi ved også, at det kan betale sig at finde disse møbler på udsalg. Nye møbler behøver nemlig ikke at koste kassen, og du kan spare mange penge ved at købe dine møbler på tilbud.

Som altid er du naturligvis meget velkommen til at bese varerne i butikken i stedet for, og her sørger vi også for at markere vores udsalgsvarer.

Billige senge, sofaer og meget mere 

Når man leder efter møbler til sit hjem, er der udgiftsposter, der er større end andre, og det er særligt her, det kan være meget kærkomment med en besparing. Skal du eksempelvis have ny seng, sofa eller andre større møbler, er det alfa og omega for ens komfort og livskvalitet, at man ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller andet. Nogle gange har man ikke andre valg end at gå på kompromis med prisen, men med vores hyppige tilbudsrunder med kvalitetsmøbler til udsalgspriser, behøver du end ikke at overveje, om du skal gå på kompromis – vi har nemlig sænket priserne meget. Går du alligevel med tanker om at opgradere på møbelfronten, kan du allerede nu tage et kig på vores mange varer, og hvem ved – måske er du heldig, at din drømmeseng, -sofa eller -reol er på tilbud lige nu.

Små ting til små priser 

Det er selvfølgelig ikke kun på de større udgiftsposter, at der er penge at spare under vores udsalg. Blandt andet i vores varekategorier som ”Brugskunst”, ”Billeder”, ”Tæpper” og deslige er der også rig mulighed for at gøre rigtig gode kup. Her hos Møblér er vi af den overbevisning, at det skal kunne lade sig gøre at indrette hele hjemmet til alle størrelser af budgetter – også de små – og derfor er vi meget bevidste om at sænke priserne på alle varegrupper ind imellem. Har du derfor set et helt særligt billede, du har forelsket dig i, eller drages du måske af en specifik keramikskål, kan du være heldig at få dem til endnu lavere og skarpere priser end normalt. Det gælder også, hvis du leder efter den perfekte værtsgave til weekendens besøg – her kan du nemlig også spare gode penge. Se nærmere på vores varegrupper allerede nu, og hold øje med de gode tilbud eksempelvis både her, her og her. 

Inspiration til boligindretning

Går du rundt med ivrige boligdrømme hvori møblementet udskiftes, så kan du altid få inspiration til fremtidens møbler hos Møblér. Her finder du alle de kendte kategorier såsom sofaer, spiseborde, senge og meget mere. Du kan altid besøge vores inspirationsunivers, hvor alle vores artikler er at finde. Her kan du læse om tidens tendenser indenfor boligindretning og møbler. Uanset om du ønsker inspiration til stuen, tips og tricks til indretning af spisestuen, soveværelsesindretning eller indretning af entreen, så kan du finde inspirerende artikler om dette.

Lad os hjælpe og vejlede dig

Selvom man skulle være så heldig at få sit drømmemøbel til en særligt skarp tilbudspris, er det stadig rart med kompetent og kvalificeret vejledning på området. Derfor vil vi altid anbefale, at du tager fat i os, hvis du har spørgsmål eller tvivl, uanset om det drejer sig om enkelte møbler, vores services eller noget helt tredje, står vi klar til at hjælpe. 

Du kan både kontakte via chat, sende os en mail (info@mobler.dk) eller ved at komme ind i en af vores mange butikker landet over. Vi er stolte af hver og en af vores butikker, og de mange unikke placeringer gør, at vi er tæt på alle vores kunder. Vi finder en særlig stolthed i at være din lokale møbelbutik, og vi er glade for det tætte lokale sammenhold, vi efterhånden har opbygget på mange af vores placeringer. 
Find den Møblér-butik nærmest dig, og kom ind forbi – så tager vi en snak om dine drømme og behov, og så vil en af vores imødekommende og kompetente medarbejdere gøre sit ypperste for at hjælpe dig helt i mål. Uanset om det gælder en ny sofa eller et billede. De står naturligvis også klar til at vise dig vores nyeste tilbudsvarer. 

Vi glæder os til at hjælpe dig. 

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvor finder jeg Møblér’s tilbudsavis?

Du kan se vores aktuelle kampagne-aviser på mobler.dk. Vores kampagne-avis indeholder alle de aktuelle tilbud
  som forhandles i denne kampagne. Avisen er tidligere kaldt Møblér tilbudsavis

Hvilke møbler er på tilbud lige nu?

På siden tilbud er alle vores tilbud samlet et sted. Ønsker du at se tilbud for specifikke møbelkategorier, skal du blot vælge en af disse i topmenuen. De først viste møbler er altid de aktuelle tilbud.