0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Belid

Belid

Belid

Belid er en svensk produktionsvirksomhed der siden 1974 har haft hovedsæde i Varberg. I dag har de 169 medarbejdere. På fabrikken fremstilles belysning til boliger, hoteller, konference- og offentlige rum. Produktudvikling i belysning er meget vigtigt for dem, især i betragtning af de fremtidige krav til lavt energiforbrug. Med den viden og erfaring udfordrer de sig selv hele tiden til at overskride kundernes forventninger og fastholde den høje kvalitet som brandet står for.

Belid laver langsigtet designs, udvikler, markedsfører, sælger og producerer unikke løsninger til kundesegmenter i flere brancher. Kompetence, hastighed og præcision skal karakterisere handlinger i alt fra kundehenvendelse til levering. Belid prioriterer teknologi og design i et tæt langsigtet samarbejde med vores kunder og leverandører. 

Se Møblérs udvalg af Belid produkter her. Møblér tilbyder følgende lampe serier fra Belid: Da Vinci, Diablo, Picasso, og Ellipse

 

 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.