0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Halo Design

Halo Design

Halo Design 

Halo Design er funktionel belysning funderet på 20 års erfaring og præget af lige dele teknologi, viden og æstetik. Halo Design er startet af Michael Waltersdorff, der allerede som 18 årig grundlagde firmaet Halo Tech på en demokratisk idé: At skabe lys baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger, som de fleste kan forholde sig til. Michael Waltersdorff er stadig lige entrepenant og fascineret af lys. Optaget af lamper, hvor forbrugeren er medbestemmende i forhold til lyskilder. Optaget af materialer og alternative måder at udtrykke dem på.

Halo Design er i dag et belysningsbrand i udvikling. Et nyt navn, en opdatering af det visuelle udtryk og en fremadrettet ambition om at arbejde sammen med endnu flere danske og europæiske designere sikrer Halo Design en fleksibel og favnende kollektion. Kollektionen bærer i dag lamper designet af Michael Waltersdorff & Tom Stepp og henvender sig til såvel formelle som private indretninger. To nye firmaer er blevet sluset ind i Halo Design. Det gælder El-Light og Colors by Copenhagen, der hver især står for genkendelig og anvendelig belysning og som nu figurerer i Halo Designs kollektion med udvalgte lamper i opdateret form.

Let’s turn the light on.

Halo design lampe 

Halo design lamper kommer i mange former og farver hvor det er muligt selv, at bestemme og vælge den farve, du synes bedst om. Der er fra Halo Design et stort udvalg, som passer til forskellige stilarter i hjemmet. Med en lampe fra Halo er du sikret en god kvalietslampe og en lampe, der vil bringe lys i hjemmet.

Se hele vores udvalg af lamper her.

Halo design pendel 

Halo design pendel kan bruges flere steder i hjemmet, og kan passe til der hvor du tænker den skal hænge, om det er over spisebordet, køkkenbordet eller et andet passende sted i hjemmet. Halo design pendler findes i forskellige modeller, former og farver. Blandet andet har vi flere forskellige Dueodde pendler, med bløde former og til den lidt vildere stil, findes Atom pendel i antik messig. 

Halo design bordlampe 

Bordlamper fra Halo design er praktiske at have i hjemmet, da det er nemt at flytte dem fra det ene sted til det andet. Her finder du også opladelige Halo design bordlamper, som både kan blive brugt inde og ude på terrassen en sommeraften. Derudover har Halo Design også en fantastisk bordlampe med lup, sådan at du kan se de helt små ting, samt have et godt lys.

Se hele vores udvalg af bordlamper her

Halo design gulvlampe 

Halo design gulvlamperne fås i forskellige designs, der matcher både pendler og bordlamper. Du kan finde flere stilarter af gulvlamper, blandet andet indenfor industri, moderne, klassisk og meget andet. Gulvlamperne har forskellige funktioner og giver en forskellig belysning, som du kan læse mere om inde på de enkelte produkter.

Se hele vores udvalg af gulvlamper her.  

Se det flotte udvalg af Halo Design, eller kom ind forbi din lokale Møblér butik, hvor vores personale står klar til at hjælpe og rådgive dig. 

Vegas LED gulvlampe

Fleksibel LED-gulvlampe med super læselys. 

H: 140

Watch & Light LED bordlampe

LED bordlampe med ur, alarm, dato og temperatur

D.C pendel Ø26

Flot kombination af træ og metal, der giver et stilfuldt nordisk look.

H: 30 B: 26

D.C gulvlampe sort

D.C gulvlampe fra Halo Design i flot kombination af træ og metal

H: 150 B: 18

Oslo hvid bordlampe

Oslo bordlampe i metal og med egetræ på toppen.

H: 45 B: 16

D.C Gulvlampe 2 arme sort

Gulvlampe med flot kombination af træ og metal.

H: 150 B: 18

Atom vertical pendel smoke

Loftslampe med kombination af røgfarvet glas og metal.

H: 45 B: 30