0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Guardian

Guardian

Guardian

Guardian er førende producent af læderpleje og vedligeholdelsesprodukter til møbelbranchen. Guardian læderpleje blev etableret tilbage i 1977, og har i dag en førende position på markedet. Den førende position inden for rens og pleje af møbler, har Guardian opnået med høj kvalitet, værdi og integritet til hver af deres produkter i sortimentet. Guardian forhandles på verdensplan, men i Danmark distribueres det ikke på egne webshops.

Guardian sikre den bedste kvalitet og beskyttelse til dine lædermøbler og textil møbler. Kemikere forsker og tester dagligt, for at kunne tilbyde flere funktioner og et bredere sortiment inden for pleje af dine møbler.

Da efterspørgslen efter læderpleje og lædersæbe i Danmark var stigende, fik Guardian aftaler med erfarne møbelforhandlere landet over, heriblandt også Møblér. Den milelange erfaring inden for forskning af stærke kemikalier, behandling af møbler og fokus på at skabe perfekte resultater, har gjort at Guardian of Denmark kan garantere perfekt møbelbeskyttelse. Alle Guardian pleje og læderpleje produkter bliver produceret uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller miljø. Derfor er der ingen af produkterne der indeholder silikone og alle sprayflasker er fremstillet med kulsyre som drivmiddel. En stor del af produktsortimentet inden for pleje af møbler, er blevet testet af Teknologisk Institut og er blevet tildelt ”Indeklimamærket”. Derfor er Guardians plejeprodukter ideelle og skræddersyet til pleje og beskyttelse af møbler. Guardian har fokus på at skabe perfekte resultater, med fokus på detaljen.

Sæbespåner til lædermøbler

Alle møbler kræver pleje, og med den helt rette pleje og vedligeholdelse kan du bevare dine møbler i mange år frem, og de vil beholde sine naturlige egenskaber og udseende. Uafhængigt af dit møbel, standen af dit møbel og materialer kan Guardian være redningen. Guardian beskæftiger sig både med rengøring af læder, behandling af læder, farvning af læder og andre typer for behandling af læder. Derudover tilbyder Guardian også sæbespåner til læder, der er den ”gammeldags metode” at bevare kvaliteten af sine møbler på. Men, det er samtidig også en af de reneste metoder at vaske lædermøbler på. Især hvis man vasker læderet i sæbespåner uden tilsætningsstoffer. Guardians sæbespåner er kogt med palmekerneolie og kokos olie, og indeholder derfor ikke tilsætningsstoffer. Til formålet er Guardians sæbespåner ideelt til vask og pleje af dine nye eller bruge lædermøbler.

Forruden at pleje lædermøbler, tilbyder Guardian også både tekstilpleje til møbler og træpleje til møbler, stenpleje og pleje til havemøblerne. Heriblandt er både textil imprægnering og møbel imprægnering og brugen af Guardian Imprægnering både nemt og sikkert.

Alle produkter er af bedste kvalitet og bliver produceret med henblik på at forhandlere af produktet er rustet til at rådføre kunder i pleje af møbler. Det er vigtigt at pleje sine møbler, nye som gamle. Guardians produktportefølje er bred inden for læder, textil, træ, sten og havemøbler og ved køb af nyt møbel i Møblér kan vi guide dig i bedste vis, om Guardian pleje til dit nye møbel.

Se video om Guardian lædersæbe her

Se Møblérs store sortiment af Guardian plejemidler her, eller kom ind forbi din lokale Møblér butik, hvor vores personale står klar til at hjælpe og rådgive dig i, hvilke Guardian produkter dine møbler har brug for.

Guardian – Plej dine møbler! 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.