0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Kristensen & Kristensen

Kristensen & Kristensen

Kristensen & Kristensen

I mere end 20 år har Povl Erik Kristensen og Anette Kristensen handlet med møbler. Det startede med salg af interiørartikler og senere møbelimport. Siden hen er det blevet til egen møbelproduktion, som er blevet den primære drivkraft i virksomheden. Kristensen:Kristensen har i høj grad opnået ekspertise inden for massive egetræsmøbler og specialløsninger af produktion af møbler. Den rivende udvikling har medført at sønnen Kristoffer Jarl Kristensen også har fået en andel i møbelvirksomheden.

Danskdesignede kvalitets møbler

Design af møbler er baseret på forbrugerens efterspørgsel, og de møbelbutikker der forhandler Kristensen:Kristensen møbler. Det betyder, at det brede sortiment inden for møbler er produceret ud fra standardmål, og efter de behov der efterspørges hyppigst på. Det brede sortiment indebærer alt fra sofaborde i massiv eg til TV-borde og bænke i stærke og solide materialer. Med en tæt dialog med eksterne arkitekter og designere kan Kristensen:Kristensen også producere ud fra specialmål. Kristensen:Kristensen er eksperter i kundetilpassede løsninger og specialløsninger, hvad angår materialer, mål og udformning.

"K&K afspejler kundernes behov"

Et møbel er ikke bare et møbel. Kristensen:Kristensen mener det er et redskab til at skabe de optimale rammer i din hverdag. De respekterer kundens behov og tilbyder lige præcis det møbel du ønsker.


Produktion af møbler

Kristensen:Kristensen opkøbte i 2002 en møbelfabrik i Litauen, Taurage. Det betød at virksomheden fik fuld kontrol over hele råvareprocessen, lige fra opskæring af det massive egetræ til det endelige slut møbel. 

De gode råvarer er altafgørende for et møbel af god kvalitet. Derfor håndsorteres og særudvælges alt træ så fugtighed, åretegninger, farvenuancer er i harmoni og i sidste ende sætter præg på det færdigproducerede møbel.

Kvalitetskontrol af hvert et møbel

Alle møbler gennemgår en omfattende kvalitetskontrol. Kvalitetskontrollen af møblerne er alt lige fra råvarer kontrol til det færdige møbel. Inden afsendelse bliver møblerne monteret og afprøvet. Kristensen:Kristensen fremhæver, at de sikrer et fejlfrit møbel med lang levetid og står 100% inde for dit møbel, som skal give dig glæde i dit hjem i mange år ud i fremtiden. Kristensen og Kristensen er særligt kendt for deres plankeborde og planke sofaborde i vores sortiment. Her fås bordene i et væld af størrelser og behandlinger, hvorfor man kan få netop det bord man er ude efter.

Kom ind i din lokale Møblér og se vores store sortiment af Kristensen møbler. Her vil en af vores dygtige medarbejdere stå klar til at hjælpe og rådgive dig. 

 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.