0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Global Comfort

Global Comfort

Soulmate

Global Comfort er en eksklusive serie bestående af lækre lænestole med øje for design, komfort og kvalitet. Global Comfort serien er Møblérs nyeste udvalg af lænestole med forskellige muligheder og tilpassede løsninger til den danske stue, der gør, at Møblér har Danmarks største udvalg af lænestole.

Alle lænestolene er nøje udtænkt og udvalgt for netop, at du altid kan finde en lænestol, der tilpasser sig dine behov og ønsker. Vælg mellem et væld af farver og stof- og lædertyper, og om lænestolen skal have manuel eller el-funktion.

Derudover findes der også lænestole med indbygget fodskamler eller den mere klassiske udgave med separat lænestol og fodskammel. Med vores Global Comfort serie kan du altså finde den lænestol, der falder lige i din smag.

Kom forbi din lokale Møblér-butik og oplev vores Global Comfort serie med Danmarks stærkeste udvalg af lænestole. Vi står klar med kyndig vejledning og gode råd, så du finder den helt rette lænestol. Det betyder for dig, at når du handler hos os, så er du altid sikret en personlig tilpasset løsning, som er tilpasset netop dine behov, og så til fordelagtige priser.

Global Comfort Stockholm lænestol og fodskammel

Betrukket med sort læder samt sokkel i børstet aluminium

D/L: 87 H: 109 B: 71

Global Comfort Toronto lænestol med indbygget fodskammel

Betrukket med sort læder samt sokkel i børstet aluminium. Indbygget fodskammel med el-funktion

D/L: 90 H: 76 B: 71

Global Comfort Ventura lænestol og fodskammel

Betrukket med cognacfarvet semianilinlæder med sort metalstel

D/L: 84 H: 102 B: 78