0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Innovation Living

Innovation

Med Innovation Living ligger det hele i navnet. Den familieejet virksomhed arbejder hver dag på at finde den rette balance mellem komfort, design og funktionalitet i gode holdbare kvalitetssovesofaer. For ligesom det er med senge, så er det også gældende for sovesofaer; madrassen er essentiel for en god nattesøvn. Derfor er høj komfort også vigtig for Innovation Livings produkter, men det må ikke gå ud over designet og funktionaliteten, der forsat skal være i top. Bag sig har Innovation Living flere designpriser, som bevidner om succesen af denne tankegang. 

Historien bag 

Det hele startede i 1971, hvor Flemming Højfeldt designede og begyndte produktionen af 70’ernes allemandseje – den berømte beanbag. Innovation Livings Delta Beanbags blev en klassiker, og blev i 2006 relanceret under navnet Player Beanbag.  
I dag er det dog ikke Beanbags, som er Innovation Livings primære ekspertområde indenfor innovative møbler. Innovation Living ønskede at designe deres egne møbler og har siden 1989 været dedikeret til at designe og udvikle unikke innovative multifunktionelle sovesofaer til hjem, hvor pladsen er begrænset. 

Denne fantastiske udvikling startede med en konkurrence. Konkurrencen havde ét formål; at finde funktionelle sovesofaer med et innovativt og tiltalende design. Den bedste idé var en sovesofa, hvor madrassen indeholdt naturlig bomuld og var fleksibel nok til at indgå i en multifunktionel sovesofa. One Room Living (ORL) kollektionen blev til og har siden været udgangspunktet for Innovation Livings innovative sovesofaer med unikt design.
Udviklingen af virksomheden stoppede ikke her. I 1991 udvidede Innovation Living med en associeret virksomhed i USA og med åbning af produktion og kontor i Kina i 1998, opstod endnu flere muligheder for den danske virksomhed. I 2018 udvidede Innovation Living deres produktion til Ukraine. Alle Innovation Living produktionssteder er 100% ejet af virksomheden. Det sikrer høj kontrol af kvaliteten, så du er sikker på at få den bedst mulige komfort og kvalitet. 

Den kinesiske fabrik blev startskuddet til stor succes på det asiatiske marked, hvortil en helt speciel kollektion blev udviklet. Denne kollektion have udgangspunkt i Puzzle sofaen, som dengang allerede havde stor succes på det europæiske marked. Kollektionen hed Istyle og serien blev et meget vigtigt spring for Innovation Livings fremtid. Istyle kollektionen udviklede sig hurtigt fra den lidt ungdommelige og legende Puzzle sofa til en regulær sovesofaserie, hvor designet var det vigtigste salgsargument. De efterfølgende år blev Istyle kollektionen forfinet, således at kvalitet, komfort og design kunne gå hånd i hånd og give forbrugeren et helt unikt produkt. I dag er de to gamle serier smeltet sammen til én, The Collection. 

Innovation og miljøet

Innovation Living har, siden produktionen startede i 1971, været bevidste om deres ansvar for verden omkring. Som en stor og international virksomhed ser Innovation Living det som deres pligt at sikre gode arbejdsvilkår og miljøforhold i den verden, de berører. 

Innovation Living er en dansk virksomhed, og er derfor også forankret i den danske arbejdskultur, hvilket har betydning for hele deres forretning, også for deres internationale faciliteter. Virksomheden er medlem af amfori BSCI, og det betyder der er tæt kontrol af de sociale forholde og arbejdsvilkår hos Innovationens Living samarbejdspartner.

Selvom Innovation Living ikke er Co2 neutral, så tænker de stadig meget over deres aftryk på det globale økosystem. Derfor har Innovation en række indsatsområder, hvor de forsøger at gøre en positiv forskel i deres aftryk på miljøet. De har blandt andet reduceret deres plastforbrug med 20%, og hvert år planter de mere 10.000 træer for at kompensere for deres træforbrug i produktionen. Endvidere benytter Innovation Living sig af flade pakker til deres produkter. De flade pakker er ikke bare smart for at reducere skader og holde omkostningerne nede, det er faktisk også godt for miljøet, da de på den måde kan fragte og opbevare flere møbler på mindre plads. Dette tiltag er derfor med til at reducere co2 udledningen for transport og opbevaring af møblerne. I produktionen af madrasserne er der også tænkt på miljøet. Innovation Living laver bæredygtige madrasser, hvor de aftager restskum fra andre leverandører, som granuleres og laves til nye madrasser. Det sidste tiltag, vi gerne vil nævne, er Innovation Livings betræk kaldet Vivus og Argus, der er et OEKO-TEX certificeret betræk, som består af genbrugs polyestergarn lavet af genbrugsplast.  

Foruden at du hjælper miljøet ved at købe en Innovation Living sofa, har du også selv mulighed for yderligere at sætte et præg på miljøet. Virksomheden er nemlig begyndt at lave flere og flere produkter med aftagelige og vaskbare betræk. Så behøver du ikke skifte hele sofaen, hvis den bliver snavset. Du afmonterer blot betrækket og vasker det ved 30 grader. Du kan på den måde også skifte betrækket ud med et nyt hvis din indretningsstil ændrer sig, eller du bare har brug for en forandring.  

Dansk design, funktionalitet og komfort 

Innovation Livings sovesofaer er skabt for at gøre en forskel i din hverdag. Det er møbler, hvor design, funktionalitet og komfort forenes i skabelsen af højkvalitetssovesofaer, med lang holdbarhed. Innovation Living er dansk design og kvalitet. I spidsen for designteamet er Per Weiss, der er inspireret af traditionel skandinavisk design, samt de nye trends, som rører på sig. Per Weiss store forståelse for at forene disse inspirationskilder i Innovation Livings produkter har givet virksomhedens unikke muligheder på det europæiske og amerikanske marked, hvor Innovation Living har stor succes.

Innovation Living produkter er høj kvalitet, hvor du som noget særligt får 5 års garanti på alle deres produkter. Denne udvidet garanti dækker over mekaniske komponenter, træ- og metalrammer samt spring-, latex og skum kerner. Det er din sikkerhed for et kvalitetsmøbel med lang holdbarhed.

Den store succes for Innovation Living udspringer af en forståelse for forbrugernes ønsker om en sovesofa i et mellem prisleje, hvor det ikke er nødvendigt at gå på kompromis med design, kvalitet eller komfort. Innovation Living koncentrerer sig derfor om at udvikle sovesofaer til alle aldre med smag for dansk design, kvalitet og komfort. Det er det, du er sikret at få, når du køber en Innovation Living sovesofa. 

Innovation living sovesofa 

Innovation Living sovesofaer er indbegrebet af smarte sovesofaer, som har design og funktionalitet i fokus. En sovesofa behøver nemlig ikke kun at være funktionel og praktisk, den skal for Innovation Living også være et flot møbel til hjemmet. 
Med en Innovation Living sofa bed (som den også kaldes) får du god komfort og funktionalitet sammen i et møbel. Sovesofaerne kommer i mange forskellige designs og farver, der findes således en til ethvert behov. 

Se vores store udvalg af sovesofaer her.

Kig forbi din lokale Møblér og afprøv de mange muligheder. Hos os har du mulighed for at få kompetent og inspirerende vejledning af én af vores konsulenter, om din nye Innovation Living sovesofa.

Innovation Living Yonata sovesofa

Med pocketfjedre og aluminium ben. Vælg mellem flere farver.

D/L: 110 H: 70 B: 200

0

1

2

3

+

4

0

1

Design selv

Innovation Living Puri sovesofa

Med pocketfjedre og sort metalramme. Vælg mellem flere farver.

D/L: 80 H: 69 B: 195

Alberte sovesofa

Med pocketfjedre og koldskum. Magasin til opbevaring. Vælg mellem flere farver.

D/L: 101 H: 65 B: 202

0

1

2

3

+

4

Design selv

Innovation Living Sigmund sovesofa

Med pocketfjedre og egetræsben. Vælg mellem flere farver. Fås kun online.

D/L: 80 H: 82 B: 200

Als Basic sovesofa med chaiselong

Med koldskum i sædehynder/sovedel og granulat i rygpuder. Magasin til opbevaring. Fås i flere farver.

D/L: 158 H: 72 B: 238

Als Basic sovesofa med open end

Med koldskum i sædehynder/sovedel og granulat i rygpuder. Magasin til opbevaring. Fås i flere farver.

D/L: 200 H: 72 B: 238

Innovation Living Eivor sovesofa

Med 5-zonet multipocket indlæg og fold ud system. Fås kun online.

D/L: 101 H: 75 B: 174