0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

IMG

IMG

IMG

International Möbel Group er en norsketableret virksomhed og har hovedkontor placeret i hjertet af Norge, Sykkylven Sunnmøre. IMG ejes og drives a Nils Gunnar Hjellegjerde der er opvokset med en familie med lange møbeltraditioner. Hans bedstefar, Otto Hjellegjerde, etablerede blandt andet sin første møbelfabrik midt i krigstiden i 1941. Med Nils Hjellegjerdes opvækst blandt møbelproduktion og sin aktive lederstil er ambitionen og missionen en bærende del i møbelvirksomheden – at tilbyde de bedste komfortmøbler i branchen med en kultur for løbende udvikling, forbedring og innovation. 

Med sit skandinaviske ophav er IMG fokuseret på at producere komfortable møbler af høj kvalitet. Komfort og høje kvalitetskrav er i højsædet hos IMG. Derfor produceres, i tråd med Skandinaviens forfædre, også ud over landegrænserne med egne special-udviklede produktionsenheder. Produktionsenhederne er en stor integreret del af IMG’s produktion og producerer de fleste komponenter og dele i egne anlæg. Dette sikrer en høj kvalitetskontrol og kvalitetsmøbler til en fordelagtig pris. IMG’s aktiviteter er hovedsageligt lokaliseret i Norge, Thailand og Vietnam.

Komfort

IMG møbler er til folk som sætter pris på kvaliteten, design og i særdeleshed komforten. IMG er specialister inden for korrekt komfort der samtidig kræver et ergonomisk design. Hver et møbel, sofa som lænestol, bliver designet til både at være komfortabel og så ergonomisk korrekt som muligt. IMG møbler tror på at et en sofa eller lænestol ikke bare er et møbel. Det er en base og et redskab der lader dit sind slappe af fra hverdagens stress og kroppen oplade på ny. Derfor er komforten og et design der er ergonomisk korrekt vigtigt for IMG møbler. IMG møbler er engageret i at levere praktiske løsninger inden for møbler, til dit favorit rum.

Specialister i stole

IMG møbler producerer både sofaer, skrivebordsstole, hvile stole og lænestole.  Der tilbydes en bred vifte af materialer til din lænestol, alt lige fra læder, udvalgt fra de bedste i verden til det praktiske og solide micofiber i et utal af farver. Kun fantasien sætter grænser. Formstøbt skumteknologi og et bredt udvalg af materialer sikrer dig en stol som du kan være tilfreds med i mange år. En kendt klassiker og et resultat af IMG’s kvalitetsbevidste møbler med fokus på komfort, er den populære Luna Chair der blev designet og produceret i 1970’erne. Med sit retro og ergonomiske design er dette stadig en populært lænestol.  Find stole fra IMG her.

Reklamationsret

Alle IMG møbler bliver kvalitetssikret af norske fagfolk og tilfredsstiller derfor de norske krav om slidstyrke og brugsegenskaber og garantiordninger. I den forbindelse tilbyder IMG møbler 10 års reklamationsret, hvis man registrerer sin sofa eller lænestol online. Det sikrer dig et møbel med en levetid og en plads i dit hjem i mange år frem. 

Se det store udvalg af IMG produkter her, eller kom ind forbi din lokale Møblér butik, hvor vores personale står klar til at hjælpe og rådgive dig i, hvilket Haslev bord, der vil matche dit behov og ønsker. 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.