0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Södahl

Södahl

Södahl

Södahl ... Når du drømmer i farver

De allerbedste råvarer i førsteklasses forarbejdning, højaktuelt design og moderigtige farver er opskriften på Södahls kollektioner. Konceptet blev grundlagt i Danmark i 1963 af designer og kunstner Hans Jürgen Schöbel, og bygger på hans kongstanke; at udvikle kvalitetsprodukter i flotte dessiner.

Södahls designcenter arbejder året rundt med at spotte og forudsige tidens strømninger inden for boligtekstiler og livsstilsprodukter – som giver nutidens kunder klassiske, elegante, moderne og supertrendy stilvalg. Inspirationen findes på store og fremtrædende messer inden for design, interiør og bolig og kombineres med inspirationsrejser til London, Paris og New York, så der er råstof til at arbejde med moodboards, produktdetaljer, idéoplæg og farvekort.

Resultatet er lækre bomuldskvaliteter som renforcé, percale, satin- og damaskvævning samt et vælg af andre spændende materialer som bambus, filt, skind og uld. Broderede, vævede, trykte og udstansede tekstiler formes til skønne livsstilsprodukter, der fornyr og forskønner indretningen året rundt.

Sengelinned fås i forskellige kvaliteter og prisniveauer og giver alle fra den studerende til feinschmeckeren mulighed for skøn, luksuriøs søvn i personlige valg.

Södahl dækker bordet op, hygger og luner i sofaen, sætter kulør på køkken og bad, forskønner seng og soveværelse, dekorerer uderummet – iscenesætter livet i glade farver.

Se vores store udvalg fra Södahl her eller kig forbi din lokale Møblér og se udvalget.