0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Black Friday 2020

Black Days hos Møblér!

Hos Møblér fejrer vi Black Friday 2021 med en lang række stærke tilbud på senge og møbler. Tilbudsmæssigt kommer det ikke til at gå stille for sig! Vi har nok af varer og for alles sikkerheds skyld har vi spredt Black Friday ud over hele ugen og kalder det Black Days. Så er der god plads til alle kunder. 

 

 

Tilbud til stuen

Tilbud til spisestuen

Tilbud til soveværelset

Tilbud på boligtilbehør

Hvad betyder Black Friday?

Black Friday konceptet er hentet fra USA, hvor amerikanerne i årevis har slået sig løs til vild tilbudsfest efter lukkedagene i forbindelse med Thanksgiving. Der er delte meninger om, hvor navnet – Black Friday -  eller på dansk sort fredag – egentlig stammer fra. Nogle rygter siger, at det handler om, at gaderne er sorte af folk i kø til de vilde tilbud, mens andre mener, at det læner sig op ad de positive sorte tal på regnskabets bundlinje efter det opskruede salg på dagen.


Vi ses i din lokale butik og på webshoppen

Uanset navnet, er Black Friday lig med gode tilbud på senge og møbler. Og hos Møblér er alle muligheder for, at netop du kan få gevinst af Black Friday, sat i spil. Vi holder nemlig Black days både her på webshoppen og i alle vores lokale butikker. Find din nærmeste Møblér butik her.


Har du fundet dine Black Friday favoritter?

Black Friday er lige på trapperne, så det er bare med at tage dig en tur rundt på shoppen, så din ønskeseddel er klar til vores tilbudsfest. For hvis du allerede har forelsket dig i en lækker lænestolen behagelig sofa, måske vanvittige billige senge eller en helt fjerde slags møbler – så kan du jo lige så godt få shoppet dem til tilbudspris.

Lad dig inspirere, og få nye idéer til boligtilbehør.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.