0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Tilbud til stuen

Tilbud til spisestuen

Tilbud til soveværelset

Tilbud på boligtilbehør

Black Friday Møbler

Uanset navnet er Black Friday lig med gode tilbud på senge og møbler. Og hos Møblér er alle muligheder åbne for, at netop du kan få gevinst af Black Friday. Du vil blive mødt med eksklusive tilbud i alle vores 36 Møblér-butikker og i vores online-univers på Mobler.dk til Black Friday. Hos Møblér har vi et stærkt udvalg af senge og møbler, derfor kan du finde lige netop, hvad du mangler hos os, når den store shoppefest går løs. Vi sørger for gode tilbud på massevis af møbler til din bolig fra alt til sofaersenge og spisebordsstole til vitriner og lamper. Du kan holde dig opdateret her på siden og gå på opdagelse i de vanvittige tilbud til Black November. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Ved at gøre det, vil du være blandt de allerførste til at blive opdateret omkring de skarpeste tilbudspriser til Black Friday og Black November.

Hvis du ikke kan vente til Black Friday med at finde møbler og senge til vilde tilbud, kan du se alle vores stærke priser og alle vores tilbud, hvor du kan finde lige præcis det, som du går og drømmer om. Du kan også gå på opdagelse i vores møbelavis eller sengeavis, hvor vi har samlet et inspirerende udvalg af møbler og senge til fantastiske priser, hvor du kan spare masser af procenter.

Sofaer til Black Friday – Komfort og stil til skarpe priser

Denne Black Friday er din perfekte chance for at opgradere din stue med en ny, stilfuld sofa fra Møblér. Uanset om du er på udkig efter en rummelig hjørnesofa, en elegant chaiselong sofa eller en luksuriøs lædersofa, har vi et bredt udvalg af modeller, der passer til enhver smag og behov. Vores sofaer er designet med både komfort og æstetik i tankerne, så du kan slappe af i stil. Gå ikke glip af muligheden for at spare stort på din drømmesofa under vores Black Friday udsalg. Hvad enten du foretrækker klassiske eller moderne designs, vil du finde noget, der passer perfekt ind i dit hjem.

Senge tilbud til Black Friday – Sov bedre, spar mere

Søvn er afgørende for dit velvære, og med Møblérs Black Friday tilbud på senge kan du sikre dig en god nats søvn uden at sprænge budgettet. Vi tilbyder et stort udvalg af elevationssenge og kontinentalsenge, som er kendt for deres høje kvalitet og komfort. En elevationsseng giver dig muligheden for at justere hoved- og fodende, så du kan finde den perfekte soveposition. En kontinentalseng kombinerer luksuriøs støtte med et elegant design, der giver dit soveværelse et eksklusivt udseende. Benyt dig af vores fantastiske Black Friday rabatter og invester i en seng, der forbedrer din søvnkvalitet markant.

Opbevaringsmøbler black friday – Skænke, kommoder og vitrineskabe

Hold orden i hjemmet og skab et stilfuldt udtryk med vores Black Friday tilbud på opbevaringsmøbler. Hos Møblér finder du skænke, kommoder og vitrineskabe i forskellige størrelser og designs, der passer til ethvert rum. En skænk er ideel til at skabe ekstra opbevaringsplads i spisestuen eller stuen, mens en kommode er uundværlig i soveværelset til opbevaring af tøj og tilbehør. Vores vitrineskabe giver dig mulighed for at vise dine yndlingsgenstande frem på en elegant måde. Spar stort på opbevaringsløsninger, der både er praktiske og smukke, og gør dit hjem endnu mere organiseret og indbydende.

Black Friday guide

Black November hos Møblér er dagene, hvor du kan få dine boligdrømme opfyldt. Alle vores møbler er fremstillet med respekt for funktionalitet, komfort og design. Dermed har vi sat rammerne for, at du kan få dine boligønsker opfyldt samtidig med, at du kan spare masser af procenter. Du kan eksempelvis spare masser af penge på Black Friday hos Møblér på et smukt spisebord, en funktionel sovesofa eller en seng med komfort i højsædet.

Du kan se vores skarpe Black Friday tilbudspriser i vores online-univers her på mobler.dk, eller du kan komme og besøge os i din lokale Møblér-butik, hvor du kan finde dine Black Friday favoritter. Her står vi klar med smil, gode råd og vejledning til Black Friday. For hvis du allerede har forelsket dig i en lækker lænestol, en behagelig sofa, måske vanvittige billige senge eller en helt fjerde slags møbler – så kan du jo lige så godt få shoppet dem til tilbudspris. Det kan nemlig være en god idé at forberede sig til Black Friday og finde lige nøjagtig de møbler og det boligtilbehør, du drømmer om til dit hjem. Du kan med fordel have din ønskeseddel klar til vores tilbudsfest, så ved du nemlig lige præcis, hvad du skal kigge efter, når vores Black November starter. Dermed er du sikret at få mest muligt ud af alle vores vilde Black Friday tilbud. Husk at lige før Black Friday fejrer vi Shop Amok.

Vi ses til Black Friday 2024 - lige her på vores online shop eller i din lokale Møblér-butik.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvad er Black Friday?

Black Friday er et amerikansk event, hvor essensen er gode tilbud og at spare penge. Black Friday ses ofte som et startskud til den store julehandel i december måned, hvor man kan komme på forkant med julegaverne – eller som et incitament til at købe det møbel, man går og drømmer om.

Hvornår er der Black Friday?

Black Friday løber af stablen den 29. november 2024.

Hvad betyder Black Friday?

Black Friday konceptet er hentet fra USA, hvor amerikanerne i årevis har slået sig løs til vild tilbudsfest efter lukkedagene i forbindelse med Thanksgiving. Der er delte meninger om, hvor navnet – Black Friday – eller på dansk sort fredag – egentlig stammer fra. Nogle rygter siger, at det handler om, at gaderne er sorte af folk i kø til de vilde tilbud, mens andre mener, at det læner sig op ad de positive sorte tal på regnskabets bundlinje efter det opskruede salg på dagen.