En familieejet møbelvirksomhed

I mere end 20 år har Povl Erik Kristensen og Anette Kristensen handlet med møbler. Det startede med salg af interiørartikler og senere møbelimport. Siden hen er det blevet til egen møbelproduktion, som er blevet den primære drivkraft i virksomheden. Kristensen:Kristensen har i høj grad opnået ekspertise inden for massive egetræsmøbler og specialløsninger af produktion af møbler. Den rivende udvikling har medført at sønnen Kristoffer Jarl Kristensen også har fået en andel i møbelvirksomheden.

 

Danskdesignede kvalitets møbler

Design af møbler er baseret på forbrugerens efterspørgsel, og de møbelbutikker der forhandler Kristensen:Kristensen møbler. Det betyder, at det brede sortiment inden for møbler er produceret ud fra standardmål, og efter de behov der efterspørges hyppigst på. Det brede sortiment indebærer alt fra sofaborde i massiv eg til TV-borde og bænke i stærke og solide materialer. Med en tæt dialog med eksterne arkitekter og designere kan Kristensen:Kristensen også producere ud fra specialmål. Kristensen:Kristensen er eksperter i kundetilpassede løsninger og specialløsninger, hvad angår materialer, mål og udformning.

"K&K afspejler kundernes behov"

Et møbel er ikke bare et møbel. Kristensen:Kristensen mener det er et redskab til at skabe de optimale rammer i din hverdag. De respekterer kundens behov og tilbyder lige præcis det møbel du ønsker.

 


Produktion af møbler

Kristensen:Kristensen opkøbte i 2002 en møbelfabrik i Litauen, Taurage. Det betød at virksomheden fik fuld kontrol over hele råvareprocessen, lige fra opskæring af det massive egetræ til det endelige slut møbel. 

De gode råvarer er altafgørende for et møbel af god kvalitet. Derfor håndsorteres og særudvælges alt træ så fugtighed, åretegninger, farvenuancer er i harmoni og i sidste ende sætter præg på det færdigproducerede møbel.

 

Kvalitetskontrol af hvert et møbel

Alle møbler gennemgår en omfattende kvalitetskontrol. Kvalitetskontrollen af møblerne er alt lige fra råvarer kontrol til det færdige møbel. Inden afsendelse bliver møblerne monteret og afprøvet. Kristensen:Kristensen fremhæver, at de sikrer et fejlfrit møbel med lang levetid og står 100% inde for dit møbel, som skal give dig glæde i dit hjem i mange år ud i fremtiden.