Nordlux lamper

Det handler om at skabe lyspunkter

Siden Nordlux blev grundlagt i 1977 har målsætningen været at tilbyde kvalitetsprodukter inden for belysning til attraktive priser. Hovedkontoret er placeret i Aalborg i Nordjylland og endvidere er der salgskontorer i Norge, Sverige, Tyskland og Kina. Nordlux Lamper er en af de førende belysningsleverandører i Norden og er samtidig ved at opbygge en stærkere international position, med eksport til mere end 48 lande.

Design For The People

Gennem årerne har der været samarbejde med udvalgte designere og det er blevet prioriteret at øge andelen af designprodukter. Antallet af designprodukter er derfor steget betydeligt over tiden og er nu etableret som ’Design For The People’ brandet.

Design For The People produkter er lækkert dansk design, hvor udtryk, form og farve er sammentænkt. Alle produktserier er formgivet af anerkendte designere med forankring i den danske og skandinaviske designtradition. Alle vores tilknyttede designere stræber efter at skabe lamper, der får skønhed og funktionalitet til at gå hånd i hånd. Design med et nordisk twist, tiltænkt folk i hele verdenen.

Lys med god samvittighed

LED bliver mere og mere populært og det er bl.a. på grund af den imponerende lange levetid og de energibesparelser der kan opnås ved at skifte til LED. På baggrund af de seneste års udvikling af LED-pæren er lyset nu også til at leve med – det er ikke længere koldt lys. Vores design er nytænkende, både i anvendelse af materialer og helt nye måder at integrere LED. Vi arbejder intenst med lyskildernes temperatur og har haft succes med at skabe et LED-lys med en varm overflade, som ikke blænder og som kan dæmpes så det kan tilpasses den stemning du ønsker at skabe.

 

Se Nordlux og Design For The People i disse brochurer:

Design For The People katalog 2016-17

Design For The People magasin 2016