0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Stole

Kontorstole

Kontorstole

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Ergonomiske kontorstole med og uden armlæn

En kontorstol er ikke bare en stol til kontoret. Skal den være med eller uden armlæn? Skal den kunne vippe og være justerbar? Hvor stor må den være, og skal det være den bedste ergonomiske kontorstol med god komfort for ryggen? Det vigtigste er at du sidder rigtigt ved skrivebordet. Hos Møblér har vi et stort udvalg af moderne og behagelige kontorstole. Se udvalget her eller besøg din lokale Møblér.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Kontorstol

Intet hjem uden en kontorstol. Kontorstolen er en essentiel del af kontoret eller arbejdsværelset, så du sidder behageligt uden at få ondt i ryggen eller lænden, når du skal sidde ned i flere timer. Det er vigtigt, at du har en god kontorstol, der er komfortabel og passer til dine behov, hvis du bruger den hver dag. Med en kontorstol kan du justere ryghøjden og sædedybden, så du sidder perfekt ved skrivebord. Den er meget funktionel, og du kan både rotere rundt på stolen og bevæge dig rundt på hjulene i værelset.   

Hos Møblér har vi et stort udvalg af komfortable, holdbare og ergonomisk korrekte kontorstole i høj kvalitet. Vi har et væld af varianter af kontorstole, hvad angår materialer, størrelser, funktionalitet, farver og design. Tag et kig herunder, og bliv inspireret til dit kommende køb af den perfekte kontorstol.   

Kvalitetstestede kontorstole i høj kvalitet

Køb af kontorstol er meget individuelt, fordi det handler om, hvad der passer bedst til din krop og dine behov. Derfor står vores dygtige personale altid til rådighed til at vejlede dig efter dine behov og ønsker, så du kan blive guidet godt igennem vores mange kontorstoles forskellige funktioner. For os er det vigtigt, at du får en kontorstol, du sidder behageligt i og bliver glad for i mange år frem. Med vores ergonomiske kontorstole får din krop den optimale støtte, når du sidder ned en hel dag og arbejder.   

Møblér tilbyder et stort sortiment af billige kontorstole, som alle er produceret med fokus på et lækkert design, høj kvalitet og ergonomi. Vi forhandler forskellige mærkevarer, som er din garanti for et kvalitetssikret produkt hver eneste gang. Vi går hverken på kompromis med pris eller kvalitet, så du vil ikke fortryde at handle hos os.   

Billige kontorstole til faste tilbud og på udsalg

Leder du efter en solid kontorstol med god støtte til netop din kropsbygning, forhandler vi en lang række kontorstole på udsalg til vilde tilbudspriser og faste lave priser, så der er noget for alle.   
Vores sortiment rummer mange forskellige kontorstole, så der er helt sikker noget, der passer perfekt til din smag. Du kan blandt andet vælge mellem smarte kontorstole med armlæn, stilfulde retro-kontorstol eller moderne designerkontorstole. Alle vores professionelle kontorstole kan naturligvis justeres i ryghøjden og sædedybden, så du sidder behageligt og kan få en lav såvel som en høj kontorstol, alt efter hvad du har behov for. Det bliver altså ikke nemmere at finde en kontorstol, som passer perfekt til dig og dine ønsker.   

Bredt udvalg af komfortable kontorstole i forskellige design

Når du skal ud at investere i en ny kontorstol til kontoret, er det en god idé at afprøve stolen inden. Kom forbi en af vores mange Møblér-butikker landet over, og prøv vores store udvalg af kontorstole. Vores personale lytter til dine behov og står altid klar til at give dig gode råd og hjælpe dig med at finde din drømmekontorstol.   

Vi har et bredt udvalg af blandt andet hvide, sorte, grå og blå kontorstole, forskellige stoftyper og forskellige design. Du har mulighed for at indstille alle vores kontorstole på mange forskellige måder til lige netop din krop, så du får den optimale støtte i løbet af dagen. Så slipper du for at få ondt i ryggen, lænden og skulder, hvilket kan være rigtig ubehageligt. Smerter i kroppen kan være med til, at du mangler energi i hverdagen, fordi du bruger al din energi på at tænkte på smerterne. Det går ud over dine nærmeste og dig selv, men det kan nemt afhjælpes ved hjælp af en rigtig siddestilling i løbet af dagen. Se vores mange kontorstole herunder, og bliv inspireret til køb af din nye kontorstol.   

Kontakt Møblér allerede i dag

For mere inspiration kan du orientere dig i vores brede sortiment af kontorstole herunder, og ellers er du også meget velkommen til at kontakte os pr. telefon, mail eller komme ind i din lokale Møblér-butik, hvis du vil stille os nogle spørgsmål eller mangler mere inspiration til din nye kontorstol. Vores dygtige medarbejdere er uddannet til at vejlede dig, så du kan få din drømmekontorstol, hvor du vil nyde at sidde i få eller mange timer og arbejde hver dag.   

Så kom op ad stolen, og kontakt Møblér med det samme – din krop vil takke dig for det.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.