0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Din terrasse - indrettet som stue

15. april 2024

Solen skinner, sommeren er over os og vi kniber øjnene sammen og drømmer om solbadning og middagsselskaber på terrassen. Derfor skal du nu tænke over, hvordan du kan skabe de skønneste omgivelser i dit uderum.

Skal du have en hyggekrog med masser af bløde puder og plaider, et langbord med plads til alle sommerens gæster, en jungle af de smukkeste grønne planter og blomster eller måske er du mere til den rå minimalistiske beton? Når du har fundet stilen, er det meget nemmere at finde det matchende tilbehør.

Læs også: Byd dine gæster på sommerkage med bær og frosting.

Giv den gas med puderne

Du skal ikke være tilbageholdende med puderne - der er ikke noget mere hyggeligt end puder på terrassen - kombiner de bløde puder med varme skind og plaider, som holder dig og gæsterne varme og forlæng på denne måde de skønne sommeraftener på terrassen.

Læs også: Indret med lækre og luksuriøse lammeskind.

Tænk i overdækning, det kan være i form af solsejl eller markiser, som holder duggen væk. Pynt med gulvtæpper og mix gerne stribede og blomstrede puder, som holdes indenfor de samme farvetoner. Tænd op i udepejsen, udover at skabe hygge er en udepejs også en effektiv varmekilde på kølige sommeraftener og vælger du en model med rist, kan den ovenikøbet bruges som grill.

Spar ikke på hyggespredere som smukke lanterner, der kan hænges i træerne eller stilles i klynger på terrassen. Plant også masser af krukker med blomster, som skaber den helt rigtige sommerstemning. Prøv nogle planter der kan spises, de giver både dufte og er meget dekorative.

Tænker du budgetvenligt, så er her en måde at pifte din terrasse op på til en overkommelig pris - lav en hyggekrog af gamle træpaller og beklæd den med hynder, skind og puder og et voilá, så har du en lækker budgetvenlig loungesofa, den perfekte base for et middagshvil.

Et andet lille praktisk tip: sæt hjul under dine blomsterkasser, så er de nemme at flytte rundt og inddrag gerne væggene og hæng alt hvad der kan hænge, op af planter og krukker. 

Læs også: Lav din egen plantevæg.

Så er det bare frem med stråhatten, en god bog eller måske de kølige kulørte drinks eksempelvis frosé med jordbær.

God sommer!