0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Sengetilbehør

Dyner og puder

Dyner og puder

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Stort udvalg af billige dyner og puder 

En rigtig god seng, som passer til dig og dine behov, er helt essentiel for dig. Den helt rigtige dyne og pude er dog mindst lige så vigtig, idet begge dele både har indvirkning på, hvordan du ligger, men også på temperaturreguleringen i løbet af natten. Se vores store udvalg af puder og dyner til din seng.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Indlæser produkter

Dundyner

Vi er alle forskellige, vi sover forskelligt, og det er forskelligt, om vi har tendens til at blive varme eller kolde, når vi sover. Har du den rigtige dyne, som passer til dig og dine personlige behov, er sandsynligheden for en god og stabil søvn størst. Vi har et stort udvalg af dundyner, som er fremstillet i høj kvalitet og med tanke på både miljø og allergi. Vi forhandler både dyner i moskusdun og andedun, og der er altså god mulighed for at få lige præcis det, du søger.

Vi har et stort udvalg af forskellige typer af dyner og puder: enkelt- og dobbeltdyner, almindelige hovedpuder, ergonomiske hovedpuder, aflange hovedpuder, dundyner, billige dyner og puder og meget mere. Se vores brede udvalg herunder med det samme. Du er også meget velkommen til at komme ind i en af vores mange butikker landet over, hvor du har mulighed for at se og mærke vores forskellige dyner og puder. Nogle gange ved man ikke, hvad man vil have, før man står med det i hænderne.

Først og fremmest skal man tage stilling til, om man ønsker en helårs-, en sommer- eller en vinterdyne. Mange vælger en helårsdyne af både pladsmæssige og økonomiske årsager, og er du en af dem, skal du være ekstra sikker på, at din dyne fungerer godt for dig hele året.

 

Har du tendens til at blive varm, når du sover, er det en rigtig god idé at gå efter en sval dyne, som ikke varmer mere end højst nødvendigt. Er du derimod typen, der altid fryser en lille smule, skal du gå efter en lun eller varm dyne.

Vi har naturligvis også dobbeltdyner, hvis det er det, du foretrækker.

Hovedpuder

Også i kategorien hovedpuder har vi et stort og bredt udvalg, som rammer langt de flestes behov og ønsker. Vi har alt fra den klassiske basic-hovedpude i forskellige størrelser, den allergivenlige hovedpude, den ergonomiske hovedpude, den billige hovedpude og den aflange hovedpude.

Vores udvalg af ergonomisk korrekte Tempur-hovedpuder skiller sig ud fra de øvrige modeller på grund af deres unikke egenskaber til at støtte og aflaste din nakke og ryg bedst muligt. Tempur-hovedpuderne kommer i forskellige størrelser og former, men fælles for dem er, at der er tænkt på din nakke, skuldre og ryg, og dette er medvirkende til en rigtig god søvn.

Dit valg af dyne og pude er altafgørende for kvaliteten af din søvn. Læs vores 7 tips til en bedre nattesøvn, hvor du kan blive klogere på, hvor ofte du bør vaske og udskifte dyne og pude.

Tilbud og faste lave priser

Her hos Møblér er vi af den opfattelse, at alle skal have råd til at sove godt, og derfor har vi også dyner og puder i forskellige prisklasser. Det skal være muligt at få den rigtige løsning for dig selv til billige penge, og derfor har vi sat vores varer til faste lave priser. Selvom vores priser er gode hver dag, holder vi jævnligt udsalg, hvor du kan få kvalitetsdyner og -puder til ekstra lave priser.

Lad os hjælpe dig

Vi ved rigtig meget om, hvilke dyner og puder der er gode til forskellige behov, og vi vil meget gerne hjælpe dig. Du får den mest kompetente service ved at komme ind i en af vores mange butikker landet over. Her står der altid en kompetent og imødekommende medarbejder klar til at hjælpe og vejlede dig, og her kan du også mærke de forskellige puder og dyner, så der er størst chance for, at du vælger rigtigt første gang.

Køb din nye dyne og pude allerede i dag og glæd dig til at mærke, hvordan det føles at sove rigtig, rigtig godt i dyner og puder, som passer til dig.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.