0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Sengetilbehør

Dyner og puder

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Dyner og puder

Sov godt med dyner og puder fra Møblér

En rigtig god seng, som passer til dig og dine behov, er helt essentiel for dig. Den helt rigtige dyne og pude er dog mindst lige så vigtig, idet begge dele både har indvirkning på, hvordan du ligger, men også på temperaturreguleringen i løbet af natten. Hos Møblér finder du et stort udvalg af dyner og puder i høj kvalitet.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Classic Comfort hovedpude

Fyldt med europæiske andedun og småfjer. Allergivenlig 

D/L: 63 B: 60

Classic Comfort andedunsdyne 140x200

Består af europæiske andedun. Velegnet til husstøvallergikere 

D/L: 200 B: 140

Vaskemiddel til dundyner

Vaskemiddel til dun hovedpuder og dyner - uden parfume eller farve.

Dunlopillo Square hovedpude

Med ekstra blød komfort

D/L: 60 H: 10 B: 40

Dunlopillo Original hovedpude

Med naturlatex

D/L: 60 H: 14 B: 40

Svinedrengen hovedpude mellem

Ringsted dun hovedpude - Med europæiske moskusdun, andedun og støttende småfjer. Velegnet til husstøvsallergikere 

Tempur Small Original pude

Tempur Small Original pude - Støtter hoved, nakke og skuldre.

Tempur Medium Original pude

Tempur Medium Original pude - fås i to størrelser.

Tempur Traditional Soft pude

Tempur Traditional Soft pude - kan formes efter behov.

D/L: 50 B: 60

Tempur Traditional Medium pude

Tempur Traditional Medium pude - Kan formes efter behov.

D/L: 50 B: 60

Tempur Ombracio pude

Tempur Ombracio pude - giver støtte i din foretrukne sovestilling.

Classic Comfort andedunsdyne og pude

Allergivenlig andedun dyne og pude

D/L: 200 B: 140

Svinedrengen sval moskusdyne

Med europæiske moskusdun omgivet af 100% bomuldssatin. Beregnet til den varme person og er allergivenlig

D/L: 200 B: 140

Svinedrengen lun moskusdyne

Varm helårsdyne med europæiske moskusdun med 100% bomuldssatin. Velegnet til husstøvallergikere

 

D/L: 200 B: 140

Svinedrengen varm moskusdyne

Ekstra varm dundyne med eupoæiske moskusdun og vævet i 100% bomuldssatin. Velegnet til husstøvallergikere.

D/L: 200 B: 140

Indlæser produkter

Sov godt med den bedste dyne

Vi er alle forskellige, vi sover forskelligt, og det er forskelligt, om vi har tendens til at blive varme eller kolde, når vi sover. Har du den rigtige dyne, som passer til dig og dine personlige behov, er sandsynligheden for en god og stabil søvn størst. Vi har et stort udvalg af dundyner, som er fremstillet i høj kvalitet og med tanke på både miljø og allergi. Vi forhandler både moskusdyner og andedunsdyner, så der er altså god mulighed for at få lige præcis det, du søger. Vi har et stort udvalg af forskellige typer af dyner og puder: enkelt- og dobbeltdyner, almindelige hovedpuder, ergonomiske hovedpuder, aflange hovedpuder, dundyner, billige dyner og puder og meget mere.

Når du skal vælge din nye dyne, skal du første og fremmest tage stilling til, om man ønsker en helårs-, en sommer- eller en vinterdyne. Mange vælger en helårsdyne af både pladsmæssige og økonomiske årsager, og er du en af dem, skal du være ekstra sikker på, at din dyne fungerer godt for dig hele året. Har du tendens til at blive varm, når du sover, er det en rigtig god idé at gå efter en sval dyne, som ikke varmer mere end højst nødvendigt. Er du derimod typen, der altid fryser en lille smule, skal du gå efter en lun eller varm dyne.

Dynen er for mange anset som et vigtigt og nærmest helligt element i deres søvnrutine. Så det er ikke ligegyldigt hvilken dyne man ligger med. Er du i tvivl om hvad der er den bedste dyne for dig, kan du altid besøge din nærmeste Møblér-butik. Her står vores søvneksperter klar til at vejlede dig omkring valg af ny dyne.

Læs vores guide til dyner og puder, hvor vi klæder dig bedst muligt på til, hvordan du vælger de rigtige dyner og puder hjem til soveværelset.

Billige dyner i god kvalitet

Hos Møblér finder du et stærkt udvalg af billige dyner til priser, der er værd at betale. Hvad end I mangler en billig dyne hjem til soveværelset, gæsteværelset eller måske til sommerhuset, så har vi en dyne, der matcher jeres behov. Bruger du eksempelvis en vinterdyne i de kolde vintermåneder, kan du overveje at købe en billig sommerdyne til de varme sommernætter.

Vælg en sommerdyne til de varme nætter

En sommerdyne indeholder meget mindre fyld end en vinterdyne, hvilket også gør den både lettere i vægt og billigere at købe. En sommerdyne vil føles let og behageligt i de varme sommermåneder, hvor en vinterdyne vil være væsentlig tungere, da den indeholder mere fyld, hvilket også gør, at den holder bedre på kropsvarmen.

Moskusdyner til dig der værdsætter en blød dyne

En moskusdyne indeholder dun fra moskusænder og er en af de absolut bedste kvaliteter når du skal anskaffe dig en ny dune. Moskusdunenes egenskaber medhjælper til at de transporterer fugt og sved væk fra din krop, hvilket gør at din søvn bliver endnu bedre, da du vil opleve et balanceret og tempereret sovemiljø. Moskusdyner har ofte en høj bæreevne, hvorfor du er sikker på en af de højeste kvaliteter.

Alle de kendte mærker

Hos Møblér finder du et stort udvalg af dyner og puder fra kendte mærker som Ringsted dun, Tempur, Dunlopillo, Svinedrengen m.fl. Uanset hvilket behov du måtte, have har vi et bud på en løsning, så du kan komme til at opleve en forbedret nattesøvn.

Se også vores store udvalg af sengetøj og lagner.

Den bedste hovedpude er en ergonomisk hovedpude

I kategorien hovedpuder har vi også et stort og bredt udvalg, som rammer langt de flestes behov og ønsker. Vi har alt fra den klassiske basic-hovedpude i forskellige størrelser, den allergivenlige hovedpude, den ergonomiske hovedpude, den billige hovedpude og den aflange hovedpude.

Vores udvalg af ergonomisk korrekte Tempur-hovedpuder skiller sig ud fra de øvrige modeller på grund af deres unikke egenskaber til at støtte og aflaste din nakke og ryg bedst muligt. Tempur-hovedpuderne kommer i forskellige størrelser og former, men fælles for dem er, at der er tænkt på din nakke, skuldre og ryg, og dette er medvirkende til en rigtig god søvn. Dit valg af dyne og pude er altafgørende for kvaliteten af din søvn. Læs vores 7 tips til en bedre nattesøvn, hvor du kan blive klogere på, hvor ofte du bør vaske og udskifte dyne og pude.

Se også vores store udvalg af boxmadrasserkontinentalsengeelevationssenge og sovesofaer.

Billige hovedpuder

Vi har et godt udvalg af billige hovedpuder, uanset om du foretrækker en klassisk hovedpude, en ergonomisk hovedpude, eller en tredje og fjerde variant, så har vi den. Trænger nogen hjemme hos jer til at få skiftet sin hovedpude, eller skal sommerhusets soveinventar skiftes ud? Vælg en billig hovedpude og få en høj kvalitet til en lav pris. Hvis du leder efter en hovedpude på tilbud, vil alle vores tilbudspriser være fremvist først på siden. Hos Møblér tilbyder vi også prismatch på alle køb, så hos os er du sikker på altid at få den bedste pris. Skulle du finde din dyne eller pude billigere et andet sted matcher vi prisen hvis varen er identisk.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvilken dyne skal jeg vælge?

I bund og grund skal du jo vælge den dyne, der passer bedst til dit behov. Hvis du kigger efter den bedste kvalitet, er det bæreevnen på dynen du skal bruge som udgangspunkt. Bæreevnen er et udtryk for, hvor meget luft, der er i fyldet. Dun med en høj bæreevne giver en let og fyldig dyne og isolerer bedre. Hvorimod en dyne med et højt indhold af fjer, vil have en lavere bæreevne og fyldet vil være tungere.

Hvordan vasker man en dyne?

Tjek altid din dyne og pudes vaskeanvisning. Sørg for at vaske dem adskilt og brug et vaskemiddel, der er beregnet til vask af dyner og puder. Læs mere i vores indlæg om tips og tricks til vask af dyner og puder.

Hvor ofte skal man skifte dyne?

Du bør skifte din dyne efter ca. 5-10 år. Ofte er du ikke i tvivl, når din dyne trænger til at blive udskiftet. Er den meget gullig i sin farve pga. sved og fugt og/eller flad og hullet i dunene, da de ikke længere kan rystes på plads – ja, så er det tid til at skifte ud.

Hvor længe holder en dyne?

Det er svært at sige helt præcist hvor længe en dyne holder, men ca. 5-10 år er forventeligt. Sørg for at lufte ud og ryste din dynejævnligt for at fordele dunene. Vask fra tid til anden og brug tørrebolde til at få fyldet korrekt fordelt ud i dynen.

Hvilken dyne er bedst?

Dette er ofte en smagssag, men hvis der vælger ud fra indholdet, vil en moskusdyne være værd at anbefale som den bedste dyne. Her får du en lækker og blød dyne, med en høj bæreevne.

Hvilken dyne skal man vælge når man sveder meget?

En sommerdyne kan være særlig anbefalingsværdi til personer, der sveder meget om natten. Er det ikke nok, skal du i stedet kigge efter en dyne med høj evne til transportere sved væk.

Hvilken hovedpude skal jeg vælge?

Vælg den hovedpude, der passer dit behov bedst. Foretrækker du at ligge højt, skal du finde en høj pude. Vil du gerne ligge fladt bør du finde en pude med mindre fyld, eller som minimum en blød model. Døjer du med ryg- og nakkesmerter kan en ergonomisk pude være løsningen.

Hvor ofte skal man skifte hovedpude?

Din hovedpude holder ca. 2 år. Du slider mere på din hovedpude end din dyne, da du ligger på din pude hver nat og bevæger dig rundt. Derudover trænger sved nemmere ned i puden – Det og fugt resulterer i den gule farve din pude får over tid. Vi anbefaler derfor, at du udskifter din pude hvert andet år.