0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Danmarks stærkeste sengeudvalg

15. april 2024

Sengen er et af de vigtigste møbler i vores hjem, da vi her tilbringer en tredjedel af vores liv. Det er her, vi genoplader og får ny energi, så vi kan fungere optimalt i hverdagen. Derfor er det yderst vigtigt at finde den helt rigtige seng, der passer til din krop og søvnkomfort. 

Der findes dog rigtig mange forskellige senge på markedet, og det kan derfor være svært at danne sig et overblik over de mange muligheder. Men tøv ej! Den rigtige seng findes helt sikker i sengeudvalget hos Møblér. 

Vi er specialister i senge og har Danmarks stærkeste sengeudvalg. Vi hjælper dig gerne med at finde din fremtidige seng. Mød os i din lokale Møblér, hvor vores professionelle team står klar til at rådgive dig. 

Vil du vide mere om dit søvnbehov og vigtigheden af søvn, inden du vælger din næste seng, kan du læse vores søvnguide, som du finder på vores side om inpiration og viden

125 dages ombytningsret

Hos Møblér har vi stor erfaring i rådgivning om sengevalg. Vi giver dig de bedste vilkår for at vælge din nye senge med succes. Du får bl.a. god tid til at prøve din nye seng af derhjemme. Vi tilbyder nemlig op til 125 dages ombytningsret* på din madras eller madraskerne, så du i ro og mag kan prøve madrassen af derhjemme.

Det betyder, at din krop har god tid til at vænne sig til madrassens hårdhed, og du kan finde ud af, om du har truffet det rette valg. Viser det sig dog, at madrassen er for hård eller blød, har du mulighed for at få skiftet madras og kerne til en tilsvarende med en anden hårdhed. De 125 dages ombytningsret gælder på udvalgte madrasser og madraskerner, og der vil eventuelt blive opkrævet et ombytningsgebyr afhængigt ag madrasstørrelsen. Hos Møblér er du dermed i trygge hænder. Vi vil gøre vores bedste for, at du finder en seng, der matcher dine behov.

Vi guider dig – Få professionel vejledning

Vi guider dig – Få professionel vejledning til din nye seng

Vi ved, at en ny seng er en investering mange år frem, hvorfor det er vigtigt at vælge rigtigt første gang. Derfor har vi et hold af professionelle medarbejdere klar til at tage imod dig i din lokale Møblér. De står klar til at guide dig og yde professionel og personlig vejledning angående vores brede udvalg. 

Vi har fyldt vores butikker med markedets bedste senge, så du kan være sikker på at finde, hvad du søger. Kig forbi din lokale Møblér og gå på opdagelse i udvalget af senge fra både anerkendte og roste mærker samt vores egne brands, der giver dig fuld valuta for pengene.

Læs også: Få en bedre nattesøvn

Vi er oppe på mærkerne

Stort udvalg af kendte sengemærker

Vi tilbyder et bredt sortiment af senge i forskellige prisklasser fra flere forskellige mærker. Vi har et nøje udvalg kvalitetsmærker, så du kan finde en seng, der matcher dine behov.

Du kan eksempelvis vælge en seng fra Dunlopillo, der er det naturlige valg. Dunlopillo’s senge er produceret i det naturlige og åndbare materiale, naturlatex, hvilket sikrer en udsøgt støtte og søvnkomfort. Vi forhandler også det verdenskendte mærke, Jensen. Jensen madrasser er kendt for deres innovative og ergonomiske løsninger. De tre mærker er bestemt værd at prøve.

Læs også: Inspiration til sengetøj - klæd din seng godt på

Find din nye seng blandt vores mange egne mærker

Også
ZensiZone er Møblérs egen linje af elegante senge til en god pris. De produceres af erfarne hænder på fabrikken i Nordjylland, og dette ses på det gode håndværk, mærkes i hver en detalje og ses i den flotte finish. De nøje udvalgte kvalitetsmaterialer skaber en elegant nordisk stil og en unik komfort.

Læs også: Indretning af soveværelse 

Zensizone og restzone - eksklusivt hos møblér

Derudover har vi vores eget mærke, Restzoneder er skabt med fokus på hvile og søvn som omdrejningspunktet for vores trivsel generelt. Restzone er produceret i Danmark men har sin inspiration fra kaffebarerne - storbyernes afslapningszone. Designet er urbant, og med sit stringente udtryk og gode pris passer Restzone godt ind i ungdomsværelset, i den lille lejlighed eller i det smarte sommerhus.

Husk også at Møblér forhandler de populære familiesenge - her får du en stor og rummelig seng med plads til hele familien.

Find det rigtige match

Vi hjælper med at finde den helt rigtige seng til dig

De mange mærker giver dig et stærkt udvalg af senge. Ligeledes gør de mange sengetyper. Vi forhandler både boxmadrasser, kontinentalsenge, elevationssenge, plansenge og familiesenge i alle størrelser. 

Boxmadrasser er senge, hvor madrassen er bygget ind i sengerammen. Vi anbefaler, at du vælger en boxmadras, hvis du ønsker en simpel og komfortabel seng uden yderligere funktioner. Kontinentalsengen bygger videre på egenskaberne fra boxmadrassen. Forskellen er, at du med en kontinentalseng har to madrasser ovenpå hinanden. Du får altså et ekstra komfortlag i hele sengens bredde med mulighed for at kombinere forskellige fastheder. Det gør, at du får en mere behagelig og omfavnende seng. 

Har du behov for større fleksibilitet? Så bør du vælge en elevationsseng. Her kan du hæve hoved- eller fodenden og give dig selv optimal aflastning, når du skal sove. Nyder du at læse eller se tv i sengen, giver elevationssengen dig også god mulighed for at få præcis den position, du ønsker. 

Design selv din nye seng

Du kan også designe din helt egen seng med Auping

Gældende for alle vores sengemærker er, at du selv kan skabe og tilpasse din sengeløsning. Du bør derfor stille dig selv nogle helt essentielle spørgsmål, inden du køber din nye seng. 

Først og fremmest skal du beslutte, hvilken sengetype og madras du ønsker. Du skal vælge den madras, der giver dig og din krop præcis den komfort og støtte, du har brug for. Har du behov for en boxmadras, kontinentalseng eller elevationsseng? Og skal det være en enkelt- eller dobbeltseng?

Læs også: Dit soveværelse - din drømmeseng 

Dernæst skal du vælge fastheden på madrassen. Alt efter hvilket mærke du vælger, kan du vælge mellem forskellige fastheder. Du skal derfor vurdere, om du ligger bedst i en blød eller hård seng.

Når du har valgt en seng, bør du investere i en god topmadras. En topmadras er vigtig, idet den vil yde ekstra støtte og komfort. Derudover er den også i stand til at forlænge din sengs levetid med flere år. 

Så snart du har komforten på plads, kan du begynde at vælge tilbehør som stof, farve, ben og gavl. Med tilbehør kan du sætte dit eget personlige præg og sammensætte en løsning, der passer til dit soveværelse.